H Jennifer Lopez φοράει Versace και παίζει με ημίγυμνα αγόρια

H Jennifer Lopez φοράει Versace και παίζει με ημίγυμνα αγόρια

Στο νέο της βιντεοκλίπ η διάσημη τραγουδίστρια είναι πιο «From the Block» από ποτέ.

 

Το στυλ της έχει περάσει από χίλια κύματα με τις εμφανίσεις της (ειδικά στο παρελθόν, εκεί γύρω στις αρχές του millennium) να έχουν προκαλέσει όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. O λόγος για την Jennifer Lopez που στο τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε, επέστρέψε στυλιστικά στην πάλαι ποτέ Jenny from the Block εποχή αποτείνοντας φόρο τιμής ακόμη και σε εμφανίσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε.

{youtube}c4oiEhf9M04{/youtube}

Στο «I Luh Ya Papi», λοιπόν, που η αγέραστη Lopez χορεύει και πειράζει καλογυμνασμένα αγόρια, η διάσημη τραγουδίστρια έμεινε πιστή στο στυλ της φορώντας μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, aviators γυαλιά ηλίου, denim πάνω σε denim, φόρμες, μεγάλα κολιέ και δαχτυλίδια. Και ενώ τραγουδά «Got that hourglass for you, baby, look at these legs», «Pull your trigger, go and get your gun up» και «Put it on you, I'mma need about 4-5 beds, cause I love my papi» φορώντας ένα τοπ με βαθύ ντεκολτέ με ασορτί παντελόνι από τη σειρά Versus Versace συλλογή μας κέντρισε την προσοχή. Γιατί; Είναι ένα outfit που μας θύμισε πολύ την εμφάνισή της με το πολύ βαθύ ντεκολτέ και πάλι με την υπογραφή Versace στην απονομή των Grammy Awards το 2000 (μια εμφάνιση που είχε αποκομίσει χείριστα σχόλια).

jenny

Τυχαίο; Σίγουρα όχι. Η Jennifer Lopez δεν έχει αλλάξει και θέλει περισσότερο από ποτέ να μας το υπενθυμίσει ανάμεσα σε καυτά ημίγυμνα κορμιά και σέξι κινήσεις.

Διαβάστε επίσης:

H αδερφή της Kate Moss για πρώτη φορά στην Teen Vogue

Η Jennifer Lopez επιστρέφει με ρόλο σε τηλεοπτική σειρά!