Terry Richardson: ο διάσημος φωτογράφος κατηγορείται και πάλι για σεξουαλική παρενόχληση

Terry Richardson: ο διάσημος φωτογράφος κατηγορείται και πάλι για σεξουαλική παρενόχληση

Τι του επισυνάπτουν μοντέλα που έχουν δουλέψει μαζί του και τι τους απαντά;

Ο Terry Richardson και το γυμνό είναι δύο έννοιες στενά συνδεδεμένες, καθώς στον διάσημο (για πολλούς αμφιβόλου ταλέντου) φωτογράφο αρέσει να φωτογραφίζει με πολλές σεξουαλικές αναφορές στο αποτέλεσμα. Το βιβλίο του «Terryworld» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα λεύκωμα που το πορνό συναντά τα πορτραίτα, όμως, παρ' όλα αυτά η έντονη παρουσία του σεξουαλικού στοιχείου στις δουλειές του δεν τον έχει εμποδίσει να συνεργαστεί με περιοδικά όπως το Harper's Bazaar και εταιρίες μεγαθήρια όπως οι Valentino, Estee Lauder και Yves Saint Laurent, ενώ πριν επτά χρόνια φωτογράφισε και τoν Barack Obama.

Με την καριέρα του, λοιπόν, να βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα μόνα σύννεφα που θα μπορούσαν να σκιάσουν τον κόσμο του σαρανταοχτάχρονου Terry έρχονται από το διαδίκτυο και τις πρόσφατες αποκαλύψεις ενός εικοσιτετράχρονου πρώην μοντέλου. Η Charlotte Waters ισχυρίζεται πως στα δεκαεννιά της φωτογραφήθηκε από τον Richardson, o οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά παρουσία της βοηθού του (λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο μοντέλο παραπονιέται για τις τακτικές του Richardson, καθώς στο παρελθόν και άλλα κορίτσια έχουν εκφραστεί παρομοίως. Καμία, όμως, παρόμοια κατηγορία δεν έχει φτάσει σε δίκη, οπότε που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια δεν γνωρίζουμε. Ο φωτογράφος πάντως απάντησε σε όλα όσα βαραίνουν το όνομά του θέλοντας να αποκαταστήσει τη φήμη του και χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται ως ένα κυνήγι μαγισσών. Μάλιστα στο γράμμα του που δημοσιεύτηκε στη New York Post κλείνει γράφοντας χαρακτηριστικά «Στους ανθρώπους αρέσει να επινοούν κακοπροαίρετες και συκοφαντικές ιστορίες. Απαντώντας κάνω μια ταπεινή προσπάθεια να διορθώσω αυτές τις φήμες».

Διαβάστε επίσης:

H Jennifer Lopez φοράει Versace και παίζει με ημίγυμνα αγόρια