Το εντυπωσιακό fashion show των Marks & Spencer

Το εντυπωσιακό fashion show των Marks & Spencer

Το βρετανικό brand υποδέχτηκε την Άνοιξη παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή, σε ένα αέρινο & κατάλευκο σκηνικό

Ένα μοναδικό fashion show ήταν ο τρόπος των Marks & Spencer να υποδεχτούν τη νέα σεζόν που ξεκινάει. Καλεσμένοι του show, που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 13 Μαρτίου στην Τεχνόπολη, δεν ήταν άλλοι από τους fashion editors από τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά, fashion bloggers, αλλά και επώνυμους που εντυπωσιάστηκαν με τη νέα συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014

Για τις ανάγκες του event, η αίθουσα Δ7 της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων μετατράπηκε στο "The M&S White Box", που έφερε κοντά την μόδα συναντήθηκε με την υψηλή αισθητική δίνοντας το έναυσμα για την πιο κομψή ανοιξιάτικη σεζόν. Μέσα σε ένα αέρινο & κατάλευκο σκηνικό οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τις νέες τάσεις που προτείνουν τα M&S και που φέρνουν στο επίκεντρο τη γυναίκα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή της 24/7.

Η νέα συλλογή των M&S στρέφεται σε μια μίνιμαλ κομψότητα με αστικές αναφορές, με βασικό χαρακτηριστικό της την ποιότητα & τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Τάση- κλειδί της σεζόν δεν είναι άλλη από τις total white εμφανίσεις με αθλητικές επιρροές, ενώ ο συνδυασμός έντονων χρωμάτων και διαφορετικών υφών προσδίδουν ενδιαφέρον σε ένα all day look. Για τις αθεράπευτα ρομαντικές, τα M&S προτείνουν floral λεπτομέρειες σε παλ χρώματα, που συνδυάζονται με μεταλλικές λάμψεις στα αξεσουάρ και χαρίζουν ένα άκρως γοητευτικό & ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.


Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε ο Γιάννης Μαρκετάκης & η ομάδα του, δίνοντας το απαραίτητο χρώμα & λάμψη στα looks των μοντέλων, ενώ οι φετινοί μαθητές του Fashion Workshop by Vicky Kaya, μέσα από την εμπειρία τους, βοήθησαν καθ' όλη τη διάρκεια του fashion show. Ανάμεσα στους επωνύμους που παρακολούθησαν το fashion show των M&S ήταν η Βίκυ Καγιά, με ένα εντυπωσιακό ανδρόγυνο outfit σε άσπρο & μαύρο από τη νέα συλλογή των M&S. Εκεί ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που δεν παρέλειψε να ενημερωθεί για τις νέες αφίξεις, αλλά και η Νάντια Μπουλέ, γοητευτική στη μαύρη ολόσωμη φόρμα των M&S. Το παρόν έδωσε και ο Ορέστης Τζιόβας, φορώντας πουκάμισο & παντελόνι από την ανδρική συλλογή των M&S. Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο Έσθερ Μαστρόγιαννη περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας τα μίνιμαλ αλλά άκρως θηλυκά looks των M&S. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε cocktail party με dj set που απογείωσε με τους ήχους του τη βραδιά και τη διάθεση των καλεσμένων.