Ποια είναι τα ανερχόμενα μοντέλα της νέας χρονιάς;

Ποια είναι τα ανερχόμενα μοντέλα της νέας χρονιάς;

Γνωρίστε τις Nastya, Manuela & Josephine που όργωσαν τον πρόσφατο μήνα μόδας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι.

 

Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες για τους λάτρεις της μόδας, τους fashion editors, τους bloggers, τους δημοσιογράφους και τους buyers που παρακολουθούν τις συλλογές του επόμενου χειμώνα, όμως, από την άλλη είναι ο πιο κουραστικός για τα μοντέλα που πηγαίνουν από casting σε casting και από το ένα fashion show στο άλλο.

Είναι, όμως, και ο μήνας που ανακαλύπτουμε όλα εκείνα τα νέα αστέρια που πρόκειται να μας απασχολήσουν το υπόλοιπο της χρονιάς, εκείνα δηλαδή τα κορίτσια που περπάτησαν στα περισσότερα shows και πιθανότατα θα προσγειωθούν σε κάποια επερχόμενη καμπάνια. Στην κορυφή, λοιπόν, για αυτή τη σεζόν όσον αφορά στις πασαρέλες βρίσκονται οι Nastya Sten και Manuela Frey που περπάτησαν στο σύνολο σε 63 shows και ακολουθεί τρίτη η Josephine Le Tutour που περπάτησε σε 60 shows, παρόλο που παρέκαμψε τελείως το Λονδίνο.

Αν και τα ονόματά τους τώρα σας ακούγονται εντελώς άγνωστα οι τρεις πανύψηλες νεοεισερχόμενες στο χώρο περπάτησαν σε όλα τα μεγάλα shows και ήδη άρχισαν να φιγουράρουν σε περιοδικά –εντοπίσαμε την Ρωσίδα Nastya στο τεύχος Απριλίου του γερμανικού Interview και την Γαλλίδα Le Tutour στην ανοιξιάτικη καμπάνια της εταιρίας Ports 1961. Για να δούμε. Θα καταφέρουν να σημειώσουν μια σημαντική καριέρα ή αποτελούν απλά πυροτεχνήματα της σεζόν;

Διαβάστε επίσης:

David Beckham: ο βασιλιάς των εσωρούχων

H αδερφή της Kate Moss για πρώτη φορά στην Teen Vogue