Κοκάλινα, χρωματιστά & funky! Τα γυαλιά ηλίου είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της νέας σεζόν

Κοκάλινα, χρωματιστά & funky! Τα γυαλιά ηλίου είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της νέας σεζόν

Ανακαλύψτε ποιο ταιριάζει με το προσωπικό σας στιλ;

Αγαπημένα γυαλιά ηλίου... Δεν αποτελούν μονάχα απαραίτητο σύμμαχό μας από την κακή ακτινοβολία του δυνατού καλοκαιρινού ήλιου, αλλά έχουν αναβαθμιστεί σε βασικό αξεσουάρ κομψότητας. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό ξεκινάμε τις έρευνες (και ναι, μοιάζουν ατελείωτες) για το κατάλληλο ζευγάρι που θα συντροφεύσει τις σέξι εμφανίσεις μας...

Αρχικά θα πρέπει να δείτε ποιο είναι το προσωπικό σας στιλ που υποστηρίζετε καλύτερα. Πολύ θηλυκό; Περισσότερο ροκ; Με ρομαντική διάθεση; Η απάντηση θα σας κατευθύνει στην αγορά του σωστού ζευγαριού.

Μετά θα πρέπει να ενημερωθείτε για τις φετινές τάσεις. Για αυτή τη σεζόν είδαμε στις πασαρέλες να κυριαρχούν οι στρογγυλοί σκελετοί, κυρίως κοκάλινοι, σε διάφορα χρώματα. Φυσικά τα Rayban όπως και τα προηγούμενα χρόνια παραμένουν από τις σημαντικότερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου, ενώ τα πιο εκκεντρικά σχέδια αναπολούν τις δεκαετίες του '60 και '70 με τις μυτερές άκρες να χαρίζουν τόνους γοητείας.

Δείτε στο φωτογραφικό gallery μερικά από τα κομμάτια που θα κυριαρχήσουν στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού και πάρτε ιδέες.

Διαβάστε ακόμη:

Stripes Addiction! Οι ρίγες είναι τάση και ετοιμάσου να τις φορέσεις σε ρούχα και αξεσουάρ