Anna Wintour: Τι λέει η διευθύντρια της Vogue για το εξώφυλλο με την Kim Kardashian;

Anna Wintour: Τι λέει η διευθύντρια της Vogue για το εξώφυλλο με την Kim Kardashian;

Η σιδηρά κυρία της μόδας υπερασπίζεται την απόφασή της

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Kim Kardashian θα φωτογραφηθεί, τελικά, για το εξώφυλλο της Vogue, τα social media πήραν φωτιά με καλά, αλλά και κακά σχόλια για την απόφαση της Anna Wintour να υποκύψει στην επιρροή της reality star.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σιδηρά Κυρία της μόδας έβγαλε ανακοίνωση, σχετικά με την αμφιλεγόμενη απόφασή της.

«Μέρος της χαράς του να διευθύνω την Vogue, ενός περιοδικού με την δική του ιστορία, είναι ότι μπορώ να συμπεριλάβω, σε αυτό, τους ανθρώπους που καθορίζουν την κουλτούρα, ανά πάσα στιγμή, που αλλάζουν τα πράγματα, που η παρουσία τους στον κόσμο διαμορφώνει τον τρόπου που βλέπουμε τα πράγματα. Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι, αυτό τον ρόλο, παίζουν, αυτή τη στιγμή, η Kim και ο Kanye.

Όσον αφορά το εξώφυλλο, η άποψη μου είναι ότι είναι χαριτωμένο αλλά και συγκινητικό, και θα πρέπει να προσθέσω, σε αυτό το σημείο, ότι ήταν αποκλειστικά δική μας ιδέα να το φωτογραφίσουμε: μπορεί να διαβάσατε ότι ο Kanye με παρακάλεσε να βάλουμε στο εξώφυλλο της Vogue την μνηστή του. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Τα κουτσομπολιά μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντα, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε ακόμα:
Τι απαγορεύουν ο Kanye West και η Kim Kardashian να συμβεί στο γάμο τους;
Kim Kardashian: Θα φωτογραφηθεί, τελικά, για το εξώφυλλο της Vogue;