Summer Breeze: Liana Vourakis και Δάφνη Βαλέντε σε μία παρουσίαση- έκπληξη

Summer Breeze: Liana Vourakis και Δάφνη Βαλέντε σε μία παρουσίαση- έκπληξη

Ένα pop up event με ανοιξιάτικη διάθεση

Το Σάββατο, 12 Απριλίου, από τις 10.00 έως τις 20.00, η Λιάνα Βουράκη μας προσκαλεί στο κατάστημα Liana Vourakis, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, για το Summer Breeze- την pop up παρουσίαση των δημιουργιών της σχεδιάστριας με το προσωπικό στυλ, Δάφνης Βαλέντε.

Οι αγαπημένες, γλυπτές, πλισέ εσάρπες της σχεδιάστριας κυκλοφορούν σε νέα, ανοιξιάτικα χρώματα και συνδυασμούς και αποτελούν μια διαχρονικά σταθερή αξία στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, χειμώνα - καλοκαίρι και έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν, δίνοντας διαφορετικό στυλ και αξία σε ένα απλό ρούχο.

Στο pop up event, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την Summer Breeze, μόνο για μία ημέρα. Φυσικά, εκεί θα βρούμε και τα υπέροχα κοσμήματα και Πασχαλινά δώρα Liana Vourakis. Επιπλέον, στο event θα παρευρεθεί και η ίδια η Δάφνη Βαλέντε, για να προτείνει το τέλειο χρώμα που ταιριάζει στην κάθε μία, και να μας δείξει τους πιο στυλάτους τρόπους να φορέσουμε την εσάρπα μας. Ραντεβού στο Summer Breeze- την Ανοιξιάτικη γιορτή γεμάτη χρώμα, αισιοδοξία και θετική διάθεση!