Spring Shoe Galore: Η ανοιξιάτικη συλλογή της Nak τα έχει όλα!

Spring Shoe Galore: Η ανοιξιάτικη συλλογή της Nak τα έχει όλα!

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα παπούτσια; Flat, ψηλοτάκουνα, μπαλαρίνες, sneakers, πέδιλα, oxfords, πλατφόρμες, εσπαντρίγιες, αποτελούν το αντικείμενο του πόθου μας, αφού, η σωστή fashionista ξέρει ότι, το σωστό παπούτσι, μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο μίνιμαλ ντύσιμο σε statement outfit.

Σαν αυθεντικές shoe maniacs, όπως κάθε σεζόν, απευθυνόμαστε στη Nak, για να επιδοθούμε στην αγαπημένη μας συνήθεια: το shoe shopping. Στη συλλογή του brand, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, βρήκαμε, ως συνήθως όλα τα σχέδια, χρώματα και trends που μπορεί να χρειαστούμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας!

Όπως πάντα, έτσι και αυτή τη σεζόν στα καταστήματα Nak θα βρούμε τη νέα συλλογή του Steve Madden, με εντυπωσιακά πέδιλα, κομψές & άνετες πλατφόρμες, ίσια καλοκαιρινά πέδιλα αλλά και μπαλαρίνες για θηλυκές εμφανίσεις. Παρουσιάζοντας πάντα τα νέα must- have σχέδια των μεγαλύτερων brands της παγκόσμιας μόδας, η Nak Shoes μας δίνει και την ευκαιρία να αποκτήσουμε και τις νέες συλλογές των Bally, Nina New York, Badgley Mischka, FLOGG, Versace και φυσικά τη νέα συλλογή Nak ενώ, οι πιο «τολμηρές» fashionistas θα βρουν και την μοναδική, νέα συλλογή L.A.M.Β., με την υπογραφή της Gwen Stefani όπου το Hollywood chic glam συναντά το μοντέρνο casual street. Το αποτέλεσμα μας έχει ήδη ξετρελάνει!