Η «σπάνια πάθηση» της Kate Moss που της απαγορεύει... συγκεκριμένα ρούχα!

Γωγώ Φούντα
Η «σπάνια πάθηση» της Kate Moss που της απαγορεύει... συγκεκριμένα ρούχα!

Έχουν και τα supermodels τα θέματά τους!

Είναι για πολλούς, το μεγαλύτερο supermodel που έχει διασχίσει ποτέ τις πασαρέλες, και μία από τις ισχυρότερες προσωπικότητες που έχουν περάσει από το χώρο της μόδας και όχι μόνο! Κι όμως, θα περίμενε κανείς ότι αυτή η γυναίκα θα ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της, όπως ακριβώς δείχνει δηλαδή!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι λοιπόν, η Kate Moss, φυσικά σε αυτή αναφερόμαστε, έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς της συνεντεύξεις, και μίλησε για πράγματα τα οποία ούτε που είχαμε ποτέ φανταστεί! Τι κι αν δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση με οτιδήποτε κι αν φοράει; Η ίδια η Moss αποκάλυψε ότι έχει τεράστια ανασφάλεια με τα πόδια της, κάτι που όλα αυτά τα χρόνια την έχει αναγκάσει να αποφεύγει συγκεκριμένα ρούχα!

Η Kate λοιπόν πάσχει από μία σπάνια πάθηση που ονομάζεται πόδια-τόξο (bow-legs), που σημαίνει ότι κάνουν καμπύλη προς τα έξω ακόμα κι αν οι αστράγαλοι είναι ενωμένοι, κάτι σαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών ένα πράγμα! Όπως δήλωσε, δεν φοράει ποτέ φούστες μέχρι το γόνατο γιατί νιώθει ότι τονίζουν το πρόβλημά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που βάζει τη στυλίστριά της να κόβει φορέματα ώστε να γίνονται πολύ κοντά! «Πάντα ήθελα τα φορέματα και τις φούστες πολύ κοντά, γιατί ένιωθα ότι έκρυβα κάπως το πρόβλημά μου. Μία μέρα λοιπόν ήμουν έτοιμη να κόψω ένα φόρεμα και η κόρη μου με παρακάλεσε να μην το κάνω γιατί της άρεσε πολύ»!

Και οι... εσωτερικές αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ: «Πιστεύω ότι αν δεν είχα την τύχη να κλείσω ραντεβού με έναν κυνηγό μοντέλων, το πιο πιθανό θα ήταν να δουλεύω barwoman κάπου στο Λονδίνο», λέει γεμάτη ειλικρίνεια!

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί το modeling θα είχε χάσει μία πραγματική ιέρεια, και πως τελοσπάντων εμάς τα πόδια της μας φαίνονται μια χαρά!

Διαβάστε ακόμη:

Tι απαιτεί από τους διάσημους φίλους του ο Kanye για χάρη της Kim και γιατί τρώει πόρτα;

Έμεινε μισή: Ποια star απ' το Twilight εμφανίστηκε ανησυχητικά αδύνατη;