Νέα αποκλειστικότητα στα NotosGalleries Αθήνας και Θεσσαλονίκης η γυναικεία συλλογή LAUREN

Νέα αποκλειστικότητα στα NotosGalleries Αθήνας και Θεσσαλονίκης η γυναικεία συλλογή LAUREN

Η ss '14 συλλογή LAUREN, by Ralph Lauren συνδυάζει αυστηρές ραφές με σπορ στοιχεία δημιουργώντας ένα σύγχρονο κομψό και κλασσικό στυλ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η γυναικεία σειρά LAUREN by RALPH LAUREN κάνει το ντεμπούτο της στα πολυκαταστήματα notos galleries μέσω δύο αποκλειστικών "store in a store" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έχοντας αφετηρία την τεράστια παράδοση Ralph Lauren αυτή η συλλογή προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια σύγχρονη γυναίκα και κάνει κι ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για όλα τα γούστα στα μέτρα μας. Eικονικά κομμάτια που τώρα μπορούμε εμείς οι γυναίκες να αποκτήσουμε σε οικονομικές τιμές . Με τα πιο φίνα υφάσματα και τεράστια χρωματική παλέτα από το άσπρο και το μπλε έως τα έντονα και τα καλοκαιρινά κίτρινα και πορτοκαλί η συλλογή LAUREN ΓΙΑ ΤΗΝ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014 συνδυάζει αυστηρές ραφές με σπορ στοιχεία δημιουργώντας ένα σύγχρονο κομψό και κλασσικό στυλ. Οι θηλυκές γραμμές αναμειγνύονται με μοντέρνα εφέ και μας παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον και αναπάντεχο αποτέλεσμα . Πλούσια κίτρινα πράσινα και πορτοκαλί τοπς δίνουν κάτι από το γιορτινό κλίμα του καλοκαιριού ενώ ζωηρά all over prints εμπνευσμένα από το διαχρονικό θέμα της ιππασίας , χρωματιστά σορτς και μεταξωτές τουνίκ συνδυάζονται δημιουργώντας σύνολα που θα βρουν τη δική τους μόνιμη θέση στην ντουλάπα κάθε γυναίκας .

notos galleries με την πολύχρονη εμπειρία, την διαρκή ανανέωση και την άριστη παρουσίαση και διάθεση επώνυμων εμπορευμάτων υψηλής ποιότητας, είναι σήμερα απόλυτος προορισμός για όλους τους καταναλωτές


Τα πολυκαταστήματα notos galleries, μέλος του ομίλου notoscom, βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Λάρισα & Καλαμάτα *Μην ξεχνάτε ότι με τις αγορές σας δικαιούστε δωρεάν parking!

Ακολουθήστε μας και μέσω της σελίδας των πολυκαταστημάτων notosgalleries στο
www.notosgalleries.gr
http://www.facebook.com/notosgalleries