John Galliano: Θα αναλάβει, τελικά τον οίκο του Oscar de la Renta;

John Galliano: Θα αναλάβει, τελικά τον οίκο του Oscar de la Renta;

Τα τελευταία νέα για το επόμενο βήμα του ταλαντούχου σχεδιαστή

Από τις αρχές του 2013, όταν συμμετείχε στην δημιουργία της συλλογής του οίκου Oscar de la Renta, έχουν ξεκινήσει οι φήμες που θέλουν τον john Galliano να κάνει το οριστικό comeback του αναλαμβάνοντας τα ηνία του οίκου του Αμερικανού σχεδιαστή. Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά σημερινό δημοσίευμα στην Page Six της New York Post έρχεται να βάλει τέλος σε αυτές.

«Η ομάδα στον Oscar δεν επιθυμεί να επενδύσει στην σχεδιαστική ομάδα που χρειάζεται ο John για το ατελιέ του», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην στήλη. «Ο οικονομικός ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας που απέτρεψε το να επιτευχθεί μια συμφωνία, παρότι ο John και ο Oscar παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. Ο John νιώθει ευγνώμων που ο Oscar του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία».

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, δυστυχώς δεν θα δούμε άμεσα τον αγαπημένο Βρετανό σχεδιαστή να επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, παρότι μπορούμε πάντα να ελπίζουμε, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμα:
Oscar de la Renta: Για ποιο λόγο μειώνει τους καλεσμένους στα shows του;
Oscar de la Renta: «Ο John Galliano αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία»