Τα εισοδήματα της Gisele στο μικροσκόπιο της εφορίας

Τα εισοδήματα της Gisele στο μικροσκόπιο της εφορίας

Η Βραζιλιάνα καλλονή ελέγχθηκε από την εφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τα δημοσιεύματα του Forbes που την ήθελα να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο το 2013.

 

Εδώ και επτά χρόνια η Βραζιλιάνα supermodel Gisele Bündchen βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, με την Kate Moss μόνο να την συναγωνίζεται, ως το μόνο μοντέλο που υπάρχει στην επίσημη Forbes λίστα επτά χρονιές μαζί με τη Gisele.

Ενώ, λοιπόν, η Gisele σίγουρα βγάζει αρκετά, αν αναλογιστούμε πως οι τελευταίοι πελάτες της συμπεριλαμβάνουν τους H&M, Chanel, Louis Vuitton και Pantene Pro-V, φαίνεται πως δεν κερδίζει τόσα πολλά όσο το Forbes υπολογίζει (πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε δώδεκα μήνες).

Πριν λίγες ημέρες εν μέσω της εβδομάδας μόδας του Sao Paulo της Βραζιλίας η καλλονή Gisele αποκάλυψε σε ένα τοπικό μέσο πως οι λίστες του Forbes προκάλεσαν το ενδιαφέρον των υπηρεσιών εισοδήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και διαμένει με τον σύζυγό της Tom Brady, που ζήτησαν να επιθεωρήσουν τα οικονομικά της. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι λυπηρό, καθώς αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν (τις λίστες) δεν γνωρίζουν το πραγματικό νούμερο του λογαριασμού μου. Μπορεί να κερδίζω πολλά, αλλά όχι τόσα όσα λένε. Ελέγχθηκα στις ΗΠΑ λόγω της λίστας Forbes. Και ειλικρινά , αν είμαι σε αυτή την κατάταξη ή όχι, δεν με νοιάζει. Έχω τα ίδια ενδιαφέροντα κάθε ημέρα όπως κάθε άλλη γυναίκα: Θέλω να ανατραφούν τα παιδιά μου σωστά και να είναι μια καλή σύζυγος. Τι έχει αξία για εμένα; Είναι τα παιδιά μου σωστά μεγαλωμένα; Είναι ο σύζυγός μου ευτυχισμένος; Αισθάνονται οι γύρω μου θετική ενέργεια από εμένα;».

Διαβάστε επίσης:

Gisele, Sasha & Rosie: η επιστροφή των supermodels στο Παρίσι

Michelle Williams & Louis Vuitton: η συνεργασία συνεχίζεται