Το Magic της Algida κλείνει 25 χρόνια και σας καλεί στην απόλυτη εμπειρία γεύσης & μόδας!

Το Magic της Algida κλείνει 25 χρόνια και σας καλεί στην απόλυτη εμπειρία γεύσης & μόδας!

Το Magic γιορτάζει 25 χρόνια απόλαυσης παγωτού και σοκολάτας και επιλέγει τον ταλαντούχο Δημήτρη Πέτρου, για να το αποτυπώσει σε ένα μοναδικό fashion project

Το αγαπημένο μας παγωτό Μagic της Algida, σύμβολο της αυθεντικής απόλαυσης που συνδυάζει την πλούσια, τραγανή σοκολάτα Magic με βελούδινο παγωτό βανίλια γιορτάζει τα 25α γενέθλια του και σας καλεί να ζήσετε παρέα την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Το παγωτό Magic για τα 25α γενέθλιά του δημιουργεί ένα πρωτότυπο, παγκόσμιο fashion project που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Pleasure Seekers. Ένας καταξιωμένος σχεδιαστής ανά χώρα καλείται να εμπνευστεί από το κλασσικό ξυλάκι Magic και να σχεδιάσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής.

Στην Ελλάδα το παγωτό Magic επέλεξε τον ταλαντούχο σχεδιαστή Dimitris Petrou, ο οποίος δημιούργησε ένα φόρεμα βασισμένο στην εμπειρία που προσφέρει το παγωτό και η σοκολάτα Magic. Ο Έλληνας σχεδιαστής συνδύασε αρμονικά τις καμπύλες του αγαπημένου παγωτού με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα, με αποτέλεσμα ένα επιβλητικό «σοκολατένιο» φόρεμα. Αλλά γιατί να σας αποκαλύψουμε όλες τις συναρπαστικές λεπτομέρειες εμείς και να μην τις ανακαλύψετε μόνοι σας, διασκεδάζοντας;

Συντονιστείτε από σήμερα στη σελίδα του Magic στο facebook καθώς μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές νέες εκπλήξεις από τις οποίες θα μάθετε περισσότερα για τα υπέροχα happenings που ετοιμάζει το Magic για τα γενέθλιά του, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το εκπληκτικό φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου, αλλά και να κερδίσετε ένα... μαγικό δώρο!

Προς το παρόν, πάρτε μια αποκλειστική πρώτη γεύση από το backstage της δημιουργίας του Magic φορέματος από τον ταλαντούχο Έλληνα σχεδιαστή, στη photo gallery του κειμένου.

Είστε έτοιμοι για το #Celebrate25yearswithMagic;