Doca Fashion Βloggers:Elena και Natalie μοιράζονται τις επιλογές τους για μοναδικά outfits

Doca Fashion Βloggers:Elena και Natalie μοιράζονται τις επιλογές τους για μοναδικά outfits

Δύο στυλάτα κορίτσια ξεχωρίζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από την μοναδική συλλογή του brand

Jenny, Elena, Natalie: τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες, τρεις fashion bloggers που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν όμως ένα μεγάλο κοινό: την αγάπη τους για τα κομμάτια της Doca.


Για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, η Doca εμπνέεται από τη νέα δύναμη της μόδας, το fashion blogging και συνεργάζεται με τρεις γυναίκες ανεξάρτητες, που λατρεύουν να συνθέτουν το δικό τους στυλ και να πειραματίζονταικατάλογος DOCA για τη νέα σεζόν χωρίζεται σε τρία μέρη. Κάθε κομμάτι είναι αφιερωμένο σε μία από τις αγαπημένες μας fashion bloggers και στο δικό της ξεχωριστό στυλ.

Elena- Bohemian Garden

Το μυστικό πίσω από την επιτυχία του blog Bohemian Garden της Έλενας δεν είναι άλλο από την ικανότητά της να δημιουργείς σύγχρονα, bohemian looks με προσωπικότητα, ανάλογα με την διάθεσή της. Η Έλενα εμπνέεται από την ατμόσφαιρα και την αισθητική του κομματιού της πόλης που η ίδια έχει επιλέξει, ενώ επιρροή για τα outfits της είναι η φύση, που της επιτρέπει να έχει έναν αέρα χαλαρότητας στο στυλ της.

Με έντονο το boho στοιχείο, το στυλ της Έλενας καθορίζεται από τις floral print παντελόνες, τα άνετα, maxi φορέματα, τα πολλά αξεσουάρ (μεταξύ των οποίων τα αμέτρητα, αγαπημένα της bangles, τα κολιέ με χάντρες και τα βραχιόλια και στα δύο χέρια της). Fashion must- have της φίλης μας δεν είναι άλλα από τις oversized τσάντες, τα καπέλα και τις πλατφόρμες. Η Doca της επιτρέπει να επιλέγει ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα και να αυτοσχεδιάζει, δημιουργώντας τα πολλά, διαφορετικά looks της.

Natalie- Style Box
Ένα ημερολόγιο της ζωής της είναι για την Natalie το Style Box- το blog όπου φωτογραφίζει τα δικά της outfits σε πολλά, διαφορετικά περιβάλλοντα- από ένα πολύχρωμο βιβλιοπωλείο, μέχρι τις υπαίθριες αγορές και τις ενδιαφέρουσες γειτονιές. Καθημερινά, στο blog της η φίλη μας μοιράζεται με τους fans της κάθε μικρό ή μεγάλο πράγμα που την εμπνέει.

Ανάμεσα στα πράγματα που συναρπάζουν την Natalie είναι το σύγχρονο urban στοιχείο, όπως τα γκράφιτι που συναντά στο δρόμο, η σύγχρονη έκφραση του φολκλόρ στις λαϊκές αγορές και κάθε χώρος που έχει άποψη. Το ταλέντο της να μετατρέπει τη διάθεσή της σε διαφορετικά outfits είναι αυτό που παρακολουθούμε, μέσα από τα posts της. Τολμηρή, ανατρεπτική και με έντονη αισθητική, η Natalie δεν φοβάται να εκφράσει αυτόν ακριβώς τον δυναμισμό, μέσα από τα ξεχωριστά looks της. Επιλογές της για την σεζόν, δεν είναι άλλες από τις μπλούζες σε εναλλακτικά σχέδια και prints, maxi, στενά φορέματα, τις τσάντες με έντονες μονοχρωμίες ή διχρωμίες και γενικότερα η urban αισθητική. Όσον αφορά τις επιλογές της στα παπούτσια, η Natalie αγαπά τα σανδάλια, τις χαμηλές και άνετες εσπαντρίγιες αλλά και τις σέξι και άνετες πλατφόρμες.

Δείτε την μοναδική καμπάνια και γνωρίστε και τις τρεις πρωταγωνίστριες, στο blog της Doca.

Διαβάστε ακόμα:
Doca Fashion Βloggers: Η Jenny του My Chic Life αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της