25 χρόνια Magic: To παγωτό και η σοκολάτα στα καλύτερά τους!

25 χρόνια Magic: To παγωτό και η σοκολάτα στα καλύτερά τους!

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου και το αγαπημένο παγωτό Magic έχουν ετοιμάσει για εσάς την απόλυτη εμπειρία γεύσης και μόδας. Μάθετέ τα όλα παρακάτω!

Το αγαπημένο μας παγωτό Μagic της Algida, σύμβολο της αυθεντικής απόλαυσης που συνδυάζει την πλούσια, τραγανή σοκολάτα Magic με βελούδινο παγωτό βανίλια γιορτάζει τα 25α γενέθλια του και σας καλεί να ζήσετε παρέα την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Το παγωτό Magic για τα 25α γενέθλιά του δημιουργεί ένα πρωτότυπο, παγκόσμιο fashion project που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Pleasure Seekers. Ένας καταξιωμένος σχεδιαστής ανά χώρα καλείται να εμπνευστεί από το κλασσικό ξυλάκι Magic και να σχεδιάσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής.

Στην Ελλάδα το παγωτό Magic επέλεξε τον ταλαντούχο σχεδιαστή Dimitris Petrou, ο οποίος δημιούργησε ένα φόρεμα βασισμένο στην εμπειρία που προσφέρει το παγωτό και η σοκολάτα Magic. Ο Έλληνας σχεδιαστής συνδύασε αρμονικά τις καμπύλες του αγαπημένου παγωτού με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα, με αποτέλεσμα ένα επιβλητικό «σοκολατένιο» φόρεμα. Εναλλασσόμενα ντεγκραντέ ιβουάρ και σοκολά layers που συμβολίζουν την επικάλυψη σοκολάτας στα τρία κλασσικά παγωτά Magic ξυλάκια (Classic, Almond, White) δένουν «γλυκά» στη μέση με μια χρυσή, δαντελένια από μεταλλική πλέξη ζώνη. Ένα πραγματικό red carpet dress με αέρινη αισθητική.

To φόρεμα θα αποκαλυφθεί μέσω του app "Celebrate 25 Years with Magic" που θα φιλοξενηθεί στη σελίδα του Magic στο facebook. Εκεί το «σοκολατένιο» φόρεμα που σχεδίασε ο Dimitris Petrou για τα 25 χρόνια Magic, κρυμμένο από χρυσά μπαλόνια θα αποκαλύπτεται από τις ευχές του κοινού. Όσο περισσότερες ευχές συγκεντρώνονται, τόσο περισσότερα μπαλόνια θα απελευθερώνονται και σταδιακά θα αποκαλύπτεται η εικόνα του φορέματος. Μια τυχερή ή ένας τυχερός που θα στείλει την ευχή του, θα κερδίσει ένα μαγικό ταξίδι στις Κάννες με διπλή πρόσκληση για το λαμπερό πάρτι που θα πραγματοποιήσει εκεί το Magic, κατά τη διάρκεια του διεθνούς φεστιβάλ των Καννών. Από αυτόν τον απίθανο και γεμάτο στυλ εορτασμό, δεν θα μπορούσε να λείπει η πριγκίπισσα της pop Kylie Minogue που θα τραγουδήσει live «Happy Birthday» και όχι μόνο, στο αγαπημένο της παγωτό Magic.

Γιορτάστε μαζί μας 25 χρόνια σοκολατένιας απόλαυσης Magic και ταξιδέψτε στις Κάννες για το μεγάλο πάρτι του αγαπημένου σας παγωτού.

Στην Ελλάδα, το πάρτι των 25 χρόνων Magic θα κορυφωθεί με το Magic Athens Pleasure Store, ένα πρωτοποριακό κατάστημα στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία παγωτού δημιουργώντας το δικό σας Magic. Σύντομα κοντά σας!

Είστε έτοιμοι για το #Celebrate25yearswithMagic;

*Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Δημήτρη Πέτρου να μιλά για τη δημιουργία του φορέματος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Κάννες!