«Πούλησε» τελικά η Kim Kardashian στο εξώφυλλο της Vogue;

«Πούλησε» τελικά η Kim Kardashian στο εξώφυλλο της Vogue;

Τα νούμερα μίλησαν.

 

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το περιβόητο τεύχος Απριλίου της Vogue με την Kim Kardashian και τον Kanye West στο εξώφυλλο οι φήμες ήθελαν να σπάσει τα ρεκόρ, να πουλά όσο κανένα άλλο, να φέρνει ένα νέο κοινό στη Βίβλο της Μόδας. Ήθελαν να ξεπερνά σε πωλήσεις τα 300 χιλιάδες αντίτυπα, να αγγίζει μέχρι και το μισό εκατομμύριο και να αφήνει πίσω του τα εξώφυλλα των Michelle Obama και Beyoncé. Βέβαια, από την άλλη υπήρχαν και οι πολέμιοί του, εκείνου που θεωρούν την Kim πολύ trashy για ένα τέτοιο περιοδικό και μάλιστα απειλούσαν σε forums και συζητήσεις πως θα εγκαταλείψουν τη Vogue, θα σταματήσουν να την αγοράζουν.

Τώρα, λοιπόν, που μπήκαμε στο Μάιο και πλέον το νέο τεύχος με την Emma Stone να φιγουράρει σε αυτό κυκλοφορεί στα περίπτερα ήρθε η ώρα για τον απολογισμό των πωλήσεων του ζεύγους Kimye στη Vogue.

Τελικά δεν τα πήγε και άσχημα, αλλά όχι δεν έσπασε κανένα ρεκόρ. Σύμφωνα με το Mag Net Data, που συλλέγει πληροφορίες πωλήσεων του 98% περίπου της αγοράς, η Kim και ο Kanye πούλησαν περί τα 250 χιλιάδες αντίτυπα, ξεπερνώντας σε πωλήσεις κατά 20% την Rihanna του προηγούμενου μήνα Μαρτίου, αλλά χωρίς να καταφέρνουν να αγγίξουν ούτε την First Lady Of The United States Michelle (269 χιλιάδες αντίτυπα), αλλά ούτε φυσικά και την Beyoncé (355 χιλιάδες αντίτυπα).

Άξιζε τελικά τόση φασαρία; Το μετάνιωσε η Anna Wintour; Θα ξαναδούμε την Kardashian στη Vogue; Το μέλλον θα δείξει.

Διαβάστε επίσης:

Η αλήθεια πίσω από το εξώφυλλο των Kim Kardashian- Kanye West στην αμερικανική Vogue

Τι τρελό χτίζουν η Kim Kardashian και ο Kanye για το γάμο τους;