Anna Wintour και Sarah Jessica Parker μιλάνε για τους πιο κακοντυμένους άντρες του Met Bal

Anna Wintour και Sarah Jessica Parker μιλάνε για τους πιο κακοντυμένους άντρες του Met Bal

Οι δύο οικοδέσποινες του φετινού all star event, μίλησαν στην αμερικανική τηλεόραση για το dress code και την σύγχυση των -αντρών- stars του Hollywood σχετικά με αυτό

Η editor-in-chief της αμερικανικής Vogue, και η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, φέτος ήταν οι οικοδέσποινες του Met Ball και κλήθηκαν, στην εκπομπή του Seth Meyers στην αμερικανική τηλεόραση, να σχολιάσουν το στυλ των αντρών –αυτή την φορά- στο κόκκινο χαλί. Το φετινό Met Ball, με θέμα την πορεία του μεγάλου couturier, Charles James, είχε αυστηρά βραδινό dress code το οποίο, όπως φάνηκε, έφερε τους άντρες καλεσμένους του gala σε σύγχυση.

«Δεν είχα ιδέα πόσο πανικό θα προκαλούσε το βραδινό, «εορταστικό», όπως η ίδια το χαρακτήρισε, dress code στους άντρες της Νέας Υόρκης, αλλά και σε όλο τον κόσμο», είπε η Σιδηρά Κυρία της Μόδας, η οποία αποκάλυψε και ότι ο Tom Ford, που «έντυσε» πολλούς άντρες την μεγάλη βραδιά, της έστειλε ένα mail όπου της ζητούσε διευκρινήσεις σχετικά. «Είπε ότι, όχι μόνο εκατοντάδες άντρες τον είχαν ήδη ρωτήσει τι ακριβώς εννοούσα με το "εορταστικό dress code". Κάποιοι πίστεψαν ότι εννοούσα να χρησιμοποιήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια (!), και ρωτούσαν τον Tom αν μπορεί να τους τα βρει ο ίδιος», εξήγησε. Δείτε την στο βίντεο, μαζί με την Sarah Jessica, να σχολιάζουν τις εμφανίσεις των Tom Brady, Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman, Kanye West και άλλων, στο κόκκινο χαλί του MoMA.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς είναι να έχεις μαμά σου την Anna Wintour;
Τι κάνουν μαζί οι Kim Kardashian, Anna Wintour και Nori; (PHOTO)