Η πάντα stylish Lauren Hutton συμβουλεύει:«Πετάξτε ό,τι σας λένε πως είναι στην μόδα»

Η πάντα stylish Lauren Hutton συμβουλεύει:«Πετάξτε ό,τι σας λένε πως είναι στην μόδα»

Μαθήματα στυλ, από ένα διαχρονικό fashion item

Είναι ένα από τα αγαπημένα icons των περισσότερων fashionistas ενώ, παρά τα 70 χρόνια της, θεωρείται υπέρκομψη και πάντα καλοντυμένη. Ο λόγος για την Lauren Hutton η οποία μίλησε σε event του Cultural Institution and Community Center, για το στυλ της αλλά και τις επιλογές που πρέπει να κάνει μία γυναίκα, για να είναι πάντα επίκαιρη και καλοντυμένη. Τι συμβούλευσε η Hutton τις fashionistas- fans της σε όλο τον κόσμο;

«Οι άνθρωποι συνηθίζουν να λένε ότι, με το στυλ γεννιέσαι. Αυτό είναι εντελώς χαζό για μένα. Πρέπει να εξελίξεις το προσωπικό σου στυλ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός- και όλοι έχουμε διαφορετικούς σωματότυπους. Επιλέξτε τα πράγματα που σας ταιριάζουν. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και δείτε καλά τον εαυτό σας, όχι μέσα από τα μάτια της μητέρας ή της αδερφής σας- προσπαθείτε να απαλλαγείτε από κάθε άποψη για το ποια είστε και το ποια πρέπει να είστε, και κοιτάξτε καλά τον εαυτό σας», είπε το fashion icon και συνέχισε: «Φέρτε ξανά στο νου σας τα κομπλιμέντα που σας έχουν κάνει οι άλλοι και ξεχάστε τα για πάντα».

Όσον αφορά την ανάπτυξη του προσωπικού στυλ, η Hutton συμβούλευσε τους παρευρισκόμενους: «Αν φοράτε οτιδήποτε προσπαθούν να σας πουλήσουν, θα είστε για πάντα εκτός μόδας. Διαφορετικά, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν να σας πουλάνε πράγματα. Και θα είστε για πάντα εκτός μόδας. Συνηθίστε το. Αυτό είναι το παιχνίδι. Όταν σας λένε ότι κάτι είναι στη μόδα, πετάξτε το»

Διαβάστε ακόμα:
Hilary Rhoda & Lauren Hutton: οι Αμερικανίδες
To περιοδικό V αποτίνει φόρο τιμής στην iconic Lauren Hutton