Ποιος φωτογράφος θα υπογράψει το ημερολόγιο της Pirelli για το 2015;

Ποιος φωτογράφος θα υπογράψει το ημερολόγιο της Pirelli για το 2015;

Ένας από τους πιο διάσημους σύγχρονους φωτογράφους μόδας της εποχής μας θα βρεθεί πίσω από το φακό για λογαριασμό του περιβόητου ημερολογίου Pirelli.

 

Είναι εδώ και 26 χρόνια ο μόνος φωτογράφος που υπογράφει κάθε εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, έχει στο βιογραφικό του πολυετείς συνεργασίες με οίκους όπως οι Prada και Dolce & Gabbana, ενώ είναι εκείνος ο άνθρωπος που όλες οι newcomers στο modeling θέλουν να συνεργαστούν μαζί του για να απογειωθεί η καριέρα τους.

Ο λόγος για τον Steven Meisel που παρά τη λαμπρή του καριέρα, παρόλο που ευθύνεται για το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας πολλών top models όπως οι Christy Turlington, Naomi Campbell και Lara Stone δεν έχει φωτογραφήσει ποτέ μέχρι τώρα το ιστορικό ημερολόγιο Pirelli. Τη χρονιά που διανύουμε ήταν η σειρά για μια φωτογράφηση που είχε κάνει το 1968 ο iconic Helmut Newton να δημοσιευτεί στο 2014 ημερολόγιο, όμως, τώρα επιστρέφει πίσω από το φακό ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή φωτογράφους μόδας.

Ο Steven Meisel παίρνει τη σκυτάλη από συγχρόνους του φωτογράφους που έχουν ήδη δουλέψει για το ημερολόγιο Pirelli –ανάμεσά τους οι Patrick Demarchelier, Nick Knight και Mario Testino- και αν και ακόμη δεν έχει διαρρεύσει καμία άλλη λεπτομέρεια είμαστε σίγουροι πως θα μας καταπλήξει, έτσι όπως συνηθίζει να κάνει κάθε μήνα με την έκδοση της Vogue της γειτονικής μας Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης:

O Ronaldo γδύνεται για χάρη της Vogue