Rita Ora: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την συλλογή που σχεδίασε για την Adidas

Rita Ora: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την συλλογή που σχεδίασε για την Adidas

Όπως τις μοιράστηκε η γνωστή τραγουδίστρια στα social media

Το 2014, μέχρι στιγμής, αποδεικνύεται μεγάλη χρονιά για την Rita Ora. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε topless για το GQ, εξασφάλισε για τον εαυτό της έναν ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία 50 Shades of Grey και κατάφερε να μπει σε αρκετές από τις λίστες με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz. Πολλούς μήνες πριν η χρονιά τελειώσει, η Ora έχει έναν ακόμα τίτλο που μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της: αυτόν της σχεδιάστριας sportswear και sneakers για την Adidas.

Στο WWD διαβάσαμε, την Τρίτη, ότι η Ora συνεργάζεται με τον κολοσσό των sportswear από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν οι άνθρωποι της Adidas την προσέγγισαν στο New York Fashion Week. Η συλλογή της τραγουδίστριας αποτελεί σημαντική είδηση όχι μόνο γιατί η Ora απασχολεί συχνά το κοινό με τις fashion επιλογές της, αλλά και επειδή είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που αναλαμβάνει να σχεδιάσει μία ολόκληρη σειρά για την εταιρεία. Η Βρετανίδα αποφάσισε να μοιραστεί την πρώτη εικόνα από την συλλογή της, με τους followers της στο Instagram.

rita mesa

Ενώ η συλλογή, η οποία χωρίζεται σε πέντε ξεχωριστές σειρές, είναι επνευσμένη αποκλειστικά από το προσωπικό στυλ της Ora, σε ένα βαθμό, ο λόγος που δημιουργήθηκε, σύμφωνα με την ίδια, είναι και η κάλυψη μίας συγκεκριμένης, πολύ προσωπικής ανάγκης. Όπως εξήγησε η Ora: «Ήθελα οι άνθρωποι που θα την φορούσαν να νιώθουν άνετα αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Η έμπνευση πίσω από αυτό είναι το γεγονός ότι είχα ένα παντελόνι με διάφανα panels στα πλάγια, το οποίο καταστράφηκε στο πλυντήριο και δεν βρήκα ποτέ ξανά το ίδιο». Γιατί, υπάρχει καλύτερος λόγος για τη δημιουργία μίας ολόκληρης συλλογής, από το να θέεις να ξαναφορέσεις το παντελόνι που αγάπησες; Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα του brand στις 21 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα:
Θα είναι η Rita Ora το νέο πρόσωπο του Roberto Cavalli;
Rita Ora: δείτε τη να αντιγράφει το στυλ της Rihanna και της Gwen Stefani