Versace & Prada: οι πρώτες καμπάνιες της νέας σεζόν αποκαλύφθηκαν

Versace & Prada: οι πρώτες καμπάνιες της νέας σεζόν αποκαλύφθηκαν

Οι δύο ιταλικοί οίκοι είναι οι πρώτοι που ανοίγουν τα χαρτιά τους και κυκλοφόρησαν τις νέες τους χειμωνιάτικες καμπάνιες.

 

Την ίδια ώρα που αποκαλύφθηκε πως η Marianne Faithfull με το 60s rocker στυλ φωτογραφήθηκε από τον Hedi Slimane ως το νέο πρόσωπο του Music Project του οίκου Saint Laurent, παίρνοντας την σκυτάλη από τους Daft Punk, Courtney Love και Marilyn Manson μεταξύ άλλων, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες μεγάλων οίκων για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά οι φωτογραφίες διέρρευσαν πρώτα στο Instagram για να τις λάβουμε στη συνέχεια επίσημα στο mailbox μας. Και φέτος, λοιπόν, ο Versace είναι εκείνος που ανοίγει πρώτος τον χορό των νέων καμπανιών με τον, επίσης ιταλικό, οίκο Prada να ακολουθεί. Για την Donatella Versace, που επιμελήθηκε το creative direction της νέας 2014 Versace χειμωνιάτικης καμπάνιας, οι γυναίκες του maison Versace αποπνέουν δύναμη, αισθησιασμό και έχουν τον πλήρη έλεγχο. Αυτό ακριβώς θέλησε να αποτυπώσει και στις φωτογραφίες το δίδυμο των Mert & Marcus, που βρέθηκε πίσω από το φακό, ενώ τα μοντέλα Anna Ewers και Stella Tennant κλήθηκαν να ενσαρκώσουν το όραμα της Donatella σε μια καμπάνια εμπνευσμένη από τη δουλειά του Helmut Newton.

Από την άλλη στον οίκο Prada η γεωμετρία κυριαρχεί. Ο μετρ του είδους Steven Meisel υπέγραψε και πάλι φωτογραφικά τη νέα 2014 χειμωνιάτικη Prada καμπάνια και η Αργεντίνα Mica Arganaraz πόζαρε μαζί με τον Karl Kolbitz με φόντο αυστηρά δομημένους αρχιτεκτονικούς όγκους από σκυρόδεμα και τζάμια. Αυτός ο γκρι μοντερνισμός αφήνει τον αισθησιασμό της ομορφιάς της Mica να αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο και έρχεται σε αντίθεση με τα art-deco prints του ιταλικού οίκου, ενώ ο Meisel πίσω από το φακό κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι προοπτικής. Για άλλη μια φορά η Miuccia Prada δεν μας απογοήτευσε.

Διαβάστε επίσης:

O Ronaldo γδύνεται για χάρη της Vogue

Ποιος φωτογράφος θα υπογράψει το ημερολόγιο της Pirelli για το 2015;