Και η Cameron Diaz σε ρόλο σχεδιάστριας παπουτσιών

Και η Cameron Diaz σε ρόλο σχεδιάστριας παπουτσιών

Η σταρ μιλάει για το νέο της fashion project

Στην λίστα με τις celebrities που αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν fashion items με την υπογραφή τους, μόλις μπήκε και η Cameron Diaz, η οποία έγινε διευθύντρια δημιουργικού του shoe label, Pour La Victoire. Για τον νέο της ρόλο μίλησε η superstar στο περιοδικό Lucky, όπου παραδέχτηκε ότι, σχεδίασε τη νέα συλλογή έχοντας στο μυαλό της το είδος της γυναίκας στην οποία θέλει να απευθύνεται.

«Ο στόχος μου σαν διευθύντρια του label είναι αυτό να μην υποδεικνύει σε καμία γυναίκα ποια ή τι θα έπρεπε να είναι, αλλά να την βοηθάει να είναι ο εαυτός της. Πιστεύουμε ότι οι νίκες της κάθε μίας - από τις προσωπικές, στις επαγγελματικές και τις δημιουργικές-, μικρές ή μεγάλες, πρέπει να γιορτάζονται, και θέλουμε να δίνουμε δύναμη στις γυναίκες που αφοσιώνονται πλήρως στα πάθη τους», είπε.

Για να παρουσιάσει την εικόνα της γυναίκας των Pour La Victoire, η Diaz επιστράτευσε, ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, την κινηματογραφίστρια και μοντέλο, Olya Zueva. «Η Olya υπήρξε καταπληκτική συνεργάτης σε αυτή την εμπειρία- είναι η ενσάρκωση του πνεύματος των PLV», είπε η Diaz και συνέχισε: «Έχει ενδιαφέροντα και είναι ενδιαφέρουσα και, πραγματικά, ζει την ζωή της με τα μάτια ανοιχτά. Είναι μοντέρνα, έχει αυτοπεποίθηση και πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί της ενώ το προσωπικό της στυλ είναι εντελώς φυσικό και αβίαστο».

Διαβάστε ακόμα:
Η Cameron Diaz είναι του brutal! Δείτε το νέο σύντροφό της
H Cameron Diaz δεύτερη και καταϊδρωμένη:Ποια πρωτοφόρεσε το μαύρο Stella McCartney φόρεμα;