Ποιο είναι το lingerie κομμάτι που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας;

Ποιο είναι το lingerie κομμάτι που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας;

Η Jennifer Zuccarini, ιδρυτής του οίκου Kiki De Montparnasse, λύνει τις απορίες όλων μας για τα εσώρουχα

Αν υπάρχει μία γυναίκα που μπορεί να μας κατευθύνει, σχετικά με τις lingerie επιλογές μας, αυτή είναι σίγουρα η Jennifer Zuccarini. Η Καναδή σχεδιάστρια, αφού εργάστηκε, για χρόνια, στον οίκο Victoria's Secret ίδρυσε το γνωστό lingerie label, Kiki De Montparnasse. Η Zuccarini μοιράστηκε με την Huffington Post τις γνώσεις της για τα πιο παραμελημένα αλλά και απαραίτητα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Καταρχήν, για ποιο λόγο μία γυναίκα να επενδύσει χρήματα σε εσώρουχα;
Το να ξοδέψει κάποιος πάνω από 100 δολάρια σε πολυτελή σλιπάκια δεν είναι, κατά κανόνα, κάτι με το οποίο οι περισσότεροι αισθανόμαστε άνετα. Πιστεύω, όμως, ότι τα εσώρουχα είναι κάτι που αγοράζουμε για τον εαυτό μας. Μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε και να νιώθουμε ομορφότερα. Μπορούν να μας κάνουν πιο σέξι και, όσο πιο ποιοτικά είναι, τόσο περισσότερο καιρό θα κρατήσουν, είναι μία επένδυση. Στις γυναίκες που δεν έχουν κάποιο σύντροφο λέω πάντα επενδύστε στα σωστά lingerie, και αυτός θα έρθει.

Τι συμβουλή δίνεις σχετικά με το πλύσιμο των καλών μας σουτιέν;
Είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο να τα πλένουμε λιγότερο συχνά, γιατί κάθε φορά που πλένουμε τα σουτιέν μας, οι ίνες τους σπάνε. Μάλλον αφού τα φορέσουμε τρεις φορές. Αν και τους καλοκαιρινούς μήνες, μάλλον θέλουμε να τα πλένουμε συχνότερα. Σίγουρα πρέπει να τα πλένουμε στο χέρι, σε κρύο νερό, ή στο πλυντήριο, σε ειδική σακούλα, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και, σίγουρα, ποτέ δεν τα βάζουμε στο στεγνωτήριο.


Αν ήταν να επενδύσουμε μόνο σε ένα, ακριβό lingerie κομμάτι, ποιο πρέπει να είναι αυτό, κατά την γνώμη σου;
Το τέλειο, μαύρο, δαντελένιο σουτιέν.

Διαβάστε ακόμα:
Είστε σίγουρη ότι επιλέξατε το σωστό σουτιέν; Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες
Η κούκλα στη βιτρίνα της boutique La Perla που προκάλεσε αντιδράσεις (photo)