Diesel: η νέα καμπάνια κυκλοφόρησε με έναν Έλληνα να πρωταγωνιστεί

Diesel: η νέα καμπάνια κυκλοφόρησε με έναν Έλληνα να πρωταγωνιστεί

Η πρώτη Diesel καμπάνια μετά την ολοκλήρωση του project Diesel reboot είναι γεγονός.

 

Εμπνευσμένη από νεοκλασικά έργα ζωγραφικής η νέα pre-fall 2014 καμπάνια της Diesel κυκλοφόρησε μένοντας πιστή στο επίπεδο φινέτσας που μας έχει συνηθίσει η ιταλική εταιρία.

Πίσω από το φακό βρέθηκε ο διάσημος φωτογράφος Nick Knight και με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Nicola Formichetti, που πλέον έχει αναλάβει πλήρως την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου, πάντρεψε σε αυτήν την καμπάνια το ψηφιακό στοιχείο με την ομορφιά της Αναγέννησης και της ιταλικής τέχνης. Έργα και εικόνες από καλλιτέχνες όπως οι Titian και Tiepolo ή ο Avedon και η Arbus αποτέλεσαν τη βασική πηγή έμπνευσης της καμπάνιας αυτής που ενσαρκώνει το όραμα του brand για το μέλλον, ένα μέλλον καινοτόμο, που δεν αγνοεί, αλλά σέβεται το παρελθόν.

Αυτή, όμως. η πρωτότυπη μίξη τέχνης με graphic design δεν είναι η μόνη έκπληξη στην καμπάνια αυτή. Ανάμεσα στο cast των πρωταγωνιστών διακρίνεται και ένας Έλληνας που καταφέρνει να κάνει σπουδαία βήματα στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Στέφανο Μηλάτο, που πρόσφατα πόζαρε στο φακό του Steven Klein για το περιοδικό V, ενώ φιγουράρει και στις σελίδες του Made In Brazil που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Diesel: ένα από τα μεγαλύτερα fashion show στήθηκε στη Βενετία

H Diesel μας μαθαίνει χορό