Τα «μαγικά» jeans που σμιλεύουν τέλεια το σώμα μας, έρχονται τον Ιούλιο

Τα «μαγικά» jeans που σμιλεύουν τέλεια το σώμα μας, έρχονται τον Ιούλιο

Και αναμένεται να γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι

Όταν μιλάμε για το πιο πολύτιμο fashion item για τις γυναίκες με καμπύλες φυσικά, αναφερόμαστε στο Spanx- το lastex που σμιλεύει και λειαίνει τέλεια το σώμα της κάθε μίας μεταμορφώνοντάς το αμέσως.

Όπως αποκάλυψε η ιδρυτής των Spanx, Sara Blakely, στο WWD, πολύ συχνά, οι fans του μαγικού κορσέ της ζητούν ένα Spanx ολόσωμο, που θα συγκρατεί κάθε λεπτομέρεια του σώματός τους. Και μπορεί, το ολόσωμο Spanx να μην είναι, ακόμα, μία ιδέα υλοποιήσιμη, αλλά η έξυπνη δημιουργός ετοιμάζεται να μας φέρει μία άλλη ιδέα που θα μας κάνει πιο κομψές, και την ίδια ακόμα πιο πλούσια: Το Spanx σε τζιν παντελόνι.

«Βλέπω τα Spanx σαν lifestyle brand που φέρνει την χαρά στις γυναίκες, βοηθώντας τις να μπορούν να μπουν, και να νιώθουν πολύ καλύτερα στα ρούχα τους. Έχουμε γίνει διάσημοι γιατί σας βοηθάμε να δείχνετε πιο αδύνατες και γυμνασμένες, αλλά αυτό μπορεί να επιτευχθεί και με ένα καλύτερο σχέδιο και μία πιο σωστή εφαρμογή», είπε η ίδια.

Τα Spanx jeans θα κυκλοφορήσουν σε δύο σχέδια: στο ψηλόμεσο Signature, με φερμουάρ στο πλάι, και στο Slim X- ένα παραδοσιακό, πεντάτσεπο τζιν, που θα εξαφανίζει και το στομάχι. Η τιμή τους θα είναι 148 δολάρια, και οι εφαρμογές τους τρεις: σε ίσια γραμμή, σε skinny αλλά και σε καμπάνα, φτιαγμένα όλα από σύνθεση βαμβακερού υφάσματος με polyester και lycra. Το λανσάρισμα των πολυαναμενόμενων jeans θα γίνει τον άλλο μήνα και εμείς έχουμε να πούμε, μόνο, ότι ανυπομονούμε να επενδύσουμε αφού, αν τα Spanx κάνουν ό,τι υπόσχεται η δημιουργός τους, δεν θα θέλουμε να τα αποχωριστούμε!

Διαβάστε ακόμα:
Spanx: Το μυστικό των πιο καλλίγραμμων stars
Ποια είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο από τον χώρο της μόδας;