H Cara Delevingne δεν θα άφηνε την κόρη της να γίνει μοντέλο

H Cara Delevingne δεν θα άφηνε την κόρη της να γίνει μοντέλο

Η άποψη του supermodel για την fashion industry δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε

Μπορεί, αυτή τη στιγμή, να είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα σε όλο τον κόσμο, αλλά η Cara Delevingne έχει να πει κάποια αρκετά σκληρά πράγματα για τον κόσμο της μόδας. Η 21χρονη, που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον σχεδιαστών και fashionistas, παραδέχτηκε στην Guardian ότι δεν θα άφηνε ποτέ την κόρη της να γίνει μοντέλο, αφού θα επιθυμούσε κάτι καλύτερο για το παιδί της.

«Υπάρχουν πολλά κορίτσια που έρχονται και μου λένε "θέλω τόσο πολύ να γίνω μοντέλο". Και εγώ σκέφτομαι "Μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα από αυτό". Σε βλέπουν, δεν σε κοιτάνε, σου φέρονται σαν να είσαι κούκλα βιτρίνας. Έχω, στο κάτω μέρος του ποδιού μου, ένα tattoo που γράφει "Made in England" και αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό, ότι ένιωθα, για πολύ καιρό, σαν κούκλα. Είσαι κάπως σαν μαριονέτα, ξέρετε, εκεί για να διασκεδάσεις του άλλους. Νιώθεις ότι, κατά κάποιον τρόπο, πρέπει να μην έχεις ψυχή, για να κάνεις αυτή τη δουλειά», είπε το διάσημο μοντέλο.

Η Cara πρόσθεσε ότι, ενώ αγαπάει την δουλειά της, και δεν της είναι ευχάριστο το να λέει αρνητικά πράγματα γι' αυτήν, θέλει τα νεαρά κορίτσια να καταλάβουν ότι μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα με τις ζωές τους. «Ήμουν απίστευτα τυχερή που τα κατάφερα τόσο καλά, δεν είναι εύκολο, υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα που περνάνε τόσο δύσκολα και, αν κάποια έχει μυαλό –που όλες έχουμε- ας το χρησιμοποιήσει και ας προσπαθήσει να κάνει κάτι άλλο», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς είπατε; Cara Delevingne και Michelle Rodriguez χώρισαν εξαιτίας... διάσημης ηθοποιού
Η Cara Delevingne γίνεται σχεδιάστρια και ζητάει από τους fans της να γίνουν μοντέλα