H Diesel ντύνει την Beyoncé

H Diesel ντύνει την Beyoncé

Για την τελευταία της περιοδεία που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες η Queen Bey επέλεξε δημιουργίες του Nicola Formichetti, creative director της Diesel.

 

Το πολυαναμενόμενο «On The Run» tour της Beyoncé από την προηγούμενη Πέμπτη είναι γεγονός. Μετά το Miami, όπου έκανε πρεμιέρα συνεχίζει σε όλη την Αμερική για να καταλήξει το Σεπτέμβριο στο Παρίσι.

Στις βαλίτσες της Beyoncé σε αυτήν την περιοδεία βρίσκονται και ελληνικές δημιουργίες δια χειρός Vrettos Vrettakos, αλλά όχι μόνο. Η superstar Queen Bey επέλεξε πέρα από τους Tom Ford, Givenchy και Versace να συνεργαστεί και με τον Nicola Formichetti, creative director της Diesel, αναθέτοντάς του να δημιουργήσει για εκείνη πέντε custom made outfit εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή Diesel συλλογή.

Και αν νομίζατε πως ο Nicola έμεινε πιστός στο στυλιστικό του παρελθόν (aka Lady Gaga), γελιέστε. Για την Beyoncé o Formichetti άφησε κατά μέρος τον σουρεαλισμό και δημιούργησε sexy outfits για μια πραγματική bombshell, όπως αξίζει στη Mrs Carter, με κύριο στοιχείο το denim, σήμα κατατεθέν του ιταλικού brand. Το πρώτο outfit ντεμπούταρε στο Miami στην έναρξη της περιοδείας. Δεν μένει παρά να απολαύσουμε και τα υπόλοιπα on stage.

Διαβάστε επίσης:

Super sexy on stage: H Beyonce μας αποκαλύπτει τα juicy οπίσθιά της

Diesel: η νέα καμπάνια κυκλοφόρησε με έναν Έλληνα να πρωταγωνιστεί