N9VE: Η Νίκη Κάρτσωνα μας παρουσιάζει την πρώτη της προσωπική συλλογή ρούχων!

N9VE: Η Νίκη Κάρτσωνα μας παρουσιάζει την πρώτη της προσωπική συλλογή ρούχων!

Η Νίκη αποκάλυψε τα πρώτα της σχέδια!

Όταν αγαπημένα μας πρόσωπα κάνουν καινούργια βήματα στη ζωή τους, τότε εμείς δε μπορούμε παρά να τους στηρίξουμε στο νέο τους ξεκίνημα. Ο λόγος για την αγαπημένη μας Νίκη Κάρτσωνα, η οποία τόλμησε (επαγγελματικά) και όπως δείχνουν τα πράγματα όλα της πάνε περίφημα.

Η Νίκη, λοιπόν, δημιούργησε για πρώτη φορά τη δική της προσωπική συλλογή ρούχων. Το όνομα αυτών; N9VE! Το Nove στα ιταλικά σημαίνει εννέα ( ο αριθμός της φανέλας του συζύγου της Νίκου Χατζή και δικός της αγαπημένος αριθμός).

Η επαγγελματική της αυτή κίνηση δε μας εξέπληξε μιας και η Νίκη πάντοτε είχε αδυναμία στη μόδα. Στο γραφείο συνήθιζε να έρχεται άβαφη και ντυμένη με κομψά, χαλαρά ρούχα. Το στυλ της δεν περνούσε απαρατήρητο.

Η f/w N9VE by Niki Kartsona συλλογή, είναι ένα δείγμα του προσωπικού της στυλ. Λιτές γραμμές, ευκολοφόρετα ρούχα και τέλεια υφάσματα. Λατρέψαμε το urban-classy αέρα της collection, καθώς και τη δυνατότητα που σου δίνουν τα ρούχα να μπορείς να τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Από κλασικά λευκά πουκάμισα και maxi φορέματα, μέχρι ψιλόμεσες φούστες και unisex t-shirts. Αναμένουμε να δούμε όλα τα κομμάτια ένα προς ένα και φυσικά να τρέξουμε στα καταστήματα για να τα προμηθευτούμε. Μπορείτε να δείτε τα πρώτα σχέδια στην παραπάνω gallery, όπως τα κατέγραψε ο φακός του coolurstyle.

Νίκη, we love you. Καλή τύχη στο νέο σου ξεκίνημα. Είμαστε σίγουρες πως θα σκίσεις.