Lottie Moss: Η μικρή αδερφή της Kate, φωτογραφίζεται για τα Calvin Klein Jeans

Lottie Moss: Η μικρή αδερφή της Kate, φωτογραφίζεται για τα Calvin Klein Jeans

Στα βήματα του supermodel

Τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling βλέπουμε, τους τελευταίους μήνες, να κάνει η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie. Η τελευταία συνεργασία της νεαρής Βρετανίδας σίγουρα δεν θα μείνει ασχολίαστη, αφού μας θυμίζει έντονα την διάσημη αδερφή της.

Η Lottie φωτογραφήθηκε για τα Calvin Klein Jeans, σε ένα concept αναβίωσης της iconic καμπάνιας που εκτόξευσε την Kate στον πλανήτη των supermodels. Η φωτογράφηση της νεότερης Moss έγινε από τον Michael Avedon (εγγονό του θρυλικού Richard) στα πλαίσια του The Re-Issue Project του Mytheresa.com.


Για το project, τα Calvin Klein Jeans επανακυκλοφόρησαν διάσημα, casual κομμάτια των συλλογών τους, όπως το boyfriend jean που έκανε διάσημη την αδερφή της Lottie, το ψηλόμεσο, denim παντελόνι που φόρεσε η Brooke Shields αλλά και τα φούτερ και t- shirts με το γνωστό logo CK. «H Lottie αποπνέει το πνεύμα του κοριτσιού του Calvin Klein. Η εικόνα της "βγάζει" μία αθωότητα που σε ιντριγκάρει αλλά και την απόλυτη ομορφιά- ήταν υπέροχο που φωτογράφησα αυτό το νέο, όμορφο κορίτσι», δήλωσε ο Avedon για την συνεργασία τους.

Διαβάστε ακόμα:
Vintage: Η 20χρονη Kate Moss, μιλάει για το modeling και τη διασημότητα (video)
Κate θα μας τρελάνεις; Η συμβουλή της Moss στην αδερφή της Lottie