L'Agent: Δείτε το πρώτο teaser με τη νέα σειρά της Penelope Cruz για τα Agent Provocateur!

L'Agent: Δείτε το πρώτο teaser με τη νέα σειρά της Penelope Cruz για τα Agent Provocateur!

Η Penelope Cruz εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το τελευταίο της βίντεο για την σειρά εσωρούχων L'Agent που σχεδίασε για τρίτη φορά μαζί με την αδερφή της Monica Cruz και την διευθύντρια δημιουργικού της Agent Provocateur, της Sarah Sotton.

«Ας ελπίσουμε ότι, φέτος το video δεν θα απαγορευτεί ως υπερβολικά σέξι» δήλωσε η ηθοποιός και σκηνοθέτης Penélope Cruz για το μικρής διάρκειας φιλμ μου γύρισε για την καμπάνια AW 2014 της συλλογής εσωρούχων της, L'Agent by Agent Provocateur και πρόσθεσε "αμφιβάλλω όμως, γιατί αυτό είναι ακόμα πιο σέξι από το περσινό!"
Το περσινό φιλμάκι που σκηνοθέτησε για την συλλογή εσωρούχων που σχεδίασε με την αδερφή της Monica, αρχικά χαρακτηρίστηκε πολύ προκλητικό, και το YouTube αναγκάστηκε να το κατεβάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα. (https://www.youtube.com/watch?v=2GnG7fzP630) Αυτό δεν εμπόδισε την Κρουζ να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο εκρηκτικό βίντεο για την συλλογή AW 2014.
«Είμαι τελειομανής, και βασανίζομαι τους μήνες που δουλεύω», λέει για την διαδικασία της κινηματογράφησης (η οποία περιελάμβανε μια συνεργασία με τον αδελφό της στο κομμάτι της μουσικής). Έχω ασχοληθεί προσωπικά με κάθε σημείο της παραγωγής. Έκανα η ίδια το casting για όλους τους χαρακτήρες, ασχολήθηκα λίγους μήνες με την προ-παραγωγή και πολύ καιρό με το μοντάζ». Η Penelope Cruz όχι μόνο σκηνοθέτησε το φιλμάκι, αλλά συμμετέχει κιόλας, φορώντας ένα κόκκινο leopard-print σουτιέν, χορεύοντας στην έρημο μαζί με πολλές καλλονές που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους


Δείτε παρακάτω το teaser από το βίντεο που θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου και στην gallery μια πρώτη ματιά από το lookbook της νέας συλλογής.

Στην Ελλάδα αποκλειστικά στο www.palmers.gr και στα Palmers Stores.