Olivia Palermo: Η στυλάτη celebrity σχεδιάζει παπούτσια

Olivia Palermo: Η στυλάτη celebrity σχεδιάζει παπούτσια

Το νέο project της fashionista

Την συνεργασία της με το label Aquazzura ανακοίνωσε σήμερα η Olivia Palermo, στην δημιουργία μία capsule συλλογής παπουτσιών. Η διάσημη fashionista, που είναι μία από τις πιο καλοντυμένες celebrities, είναι φίλη του ιδρυτή και creative director του label, Edgardo Osorio, και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές φορώντας δημιουργίες του.

«Η αισθητική των Aquazzura ταιριάζει απόλυτα με την δική μου, και γι' αυτό είναι απολύτως φυσικό να συνεργάζομαι με τον καλό μου φίλο Edgardo. Δεν είναι μυστικό το ότι έχω αδυναμία στα ωραία παπούτσια, και πραγματικά απόλαυσα την δημιουργία μίας συλλογής "επιβίωσης" για κάθε περίσταση, για γυναίκες κάθε ηλικίας», δήλωσε η ίδια η Palermo για τη νέα συνεργασία της.

Η συλλογή θα αποτελείται από έξι διαφορετικά ζευγάρια παπουτσιών: ψηλές μπότες, ψηλοτάκουνα σανδάλια, δερμάτινα σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες, gladiator πέδιλα με κορδόνια, flats από σουέντ και snakeskin, και ένα ζευγάρι booties από σουέντ. «Εγώ και η Olivia έχουμε πολύ ίδια αισθητική για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία συλλογή με όλα τα παπούτσια που χρειάζεται μία γυναίκα να έχει στη γκαρνταρόμπα της, με την αισθητική των Aquazzura, μέσα από τα μάτια της Olivia», δήλωσε ο Osorio.

Διαβάστε ακόμα:
Η Olivia Palermo παντρεύτηκε και αυτό είναι το υπέροχο νυφικό της! (φωτο)
H Olivia Palermo κρατάει, ήδη, την it- bag της επόμενης σεζόν