Μπορεί το κόσμημα που φοράτε να επηρεάσει την ζωή σας;

Μπορεί το κόσμημα που φοράτε να επηρεάσει την ζωή σας;

Δείτε τι μάθαμε ανακαλύπτοντας ένα ξεχωριστό brand!

Όλο και περισσότερο πιστεύω πως η σκέψη μας, η ενέργειά μας, οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, ο τρόπος που θεωρούμε τα πράγματα και μιλάμε για αυτά, μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο πώς εξελίσσονται τα επεισόδια της ζωής μας. Το ίδιο πιστεύει και η δημιουργός του αγαπημένου μου ροζάριου, την οποία «συνάντησα» με έναν σχεδόν καρμικό τρόπο: ένα ντελικάτο κόσμημα που φόραγε μια φίλη μου, με μια πανέμορφη κορώνα, μου χτύπησε καμπανάκι, τη ρώτησα και έμαθα πως το brand ονομάζεται... Crystal Queen - τυχαίο; Δε νομίζω!

Θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα ελληνικό brand με καλόγουστα, πολυτελή, μοντέρνα κοσμήματα όμως το Crystal Queen είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Είναι χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, οι οποίοι μεταδίδουν τις ξεχωριστές ενεργειακές ιδιότητες και θεραπευτικές δυνάμεις τους σε αυτόν που τα επιλέγει τα φοράει. Αποστολή της δημιουργού, είναι να συνδυάσει τα ψαγμένα σχέδια με τον πλούτο των ημιπολύτιμων λίθων αλλά και την αξία του κάθε συμβόλου που επιλέγει για τα κοσμήματά της. Φανατική λάτρης της Ελλάδας, εμπνέεται, δημιουργεί και παράγει μόνο στην Ελλάδα, κάθε κομμάτι της συλλογής της είναι εμπνευσμένο από μια πτυχή της ζωής, ένα στοιχείο της φύσης – και φυσικά την ενεργειακή δύναμη του ημιπολύτιμου λίθου που πρωταγωνιστεί στη δημιουργία της. Για παράδειγμα, η Ακουαμαρίνα, το «νερό της θάλασσας, φέρνει εναρμόνιση στο περιβάλλον και μειώνει το στρες, ο Αμαζονίτης αναδεικνύει την δημιουργικότητα και την αγάπη στον εαυτό μας ενώ είναι σύμμαχος στη θεραπεία γυναικολογικών προβλημάτων, ο Λάπις Λάζουλι τονώνει την αυτοπεποίθηση και διαλύει τις ενοχές, το Μαύρο Σπινέλιο ενισχύει τις διαισθητικές μας ικανότητες και βοηθά στην επίλυση των υλικών προβλημάτων - η λίστα με τους ημιπολύτιμους λίθους, τους κρυστάλλους και τις ιδιότητές τους είναι μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα!

ROZARIO

Λάτρεψα το υπέροχο Ροζάριο με αστεράκια και δύο μπίλιες από Αιματίτη, από τα πρώτα δευτερόλεπτα που το κράτησα στα χέρια μου! Και το timing που αυτό το όμορφο δώρο έφτασε στα χέρια μου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο: στο δικό μου σύμπαν, τα αστέρια πλημμυρίζουν με καθαρό φως κάθε στιγμή της ημέρας μου, και ο Αιματίτης υπόσχεται αφθονία, αγάπη, ευεξία, θάρρος για κάθε νέα αρχή, λειτουργεί τονωτικά, ενισχύει τη μνήμη, προσφέρει ήρεμο ύπνο- δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ενεργειακό συνδυασμό για μένα αυτή τη στιγμή, αλλά και πιο όμορφο αξεσουάρ για να με συνοδεύει όλη μέρα!