Πόσο στοιχίζει ένα εισιτήριο για το front row της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου;

Πόσο στοιχίζει ένα εισιτήριο για το front row της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου;

Μία δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τα πιο exclusive fashion shows

Είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς ένα μεγάλο fashion show, αν δεν είναι μέρος της βιομηχανίας της μόδας. Οι παρευρισκόμενοι είναι αποκλειστικά προσκεκλημένοι το εκάστοτε οίκου ή σχεδιαστή, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Μία δημοπρασία, όμως, δίνει την ευκαιρία και σε ανθρώπους άσχετους με τον χώρο να παρακολουθήσουν το show του αγαπημένου τους, ιταλικού οίκου- με το αζημίωτο, φυσικά.

Στις 26 Ιουλίου πρόκειται να δημοπρατηθούν εισιτήρια για το front row των shows των Fendi, Prada και Giorgio Armani, με την τιμή εκκίνησης στα 25.000 δολάρια. Όπως διαβάσαμε στο Fashionista, η δημοπρασία γίνεται για καλό σκοπό: την ενίσχυση του Watermill Center, ενός οργανισμού που έχει ως σκοπό την στήριξη νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών. Στα πλαίσια αυτής, θα πωληθούν και εισιτήρια για το show των MiuMiu, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Μάλιστα, οι πιο ανυπόμονοι, μπορούν να προμηθευτούν κατευθείαν, από το site του Watermill τα εισιτήριά τους, αν και αυτό θα τους κοστίσει κάτι παραπάνω: η τιμή για αυτά είναι 95.000 δολάρια.