Η Kate Moss πρωταγωνιστεί και πάλι στην καμπάνια της Stella McCartney

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί και πάλι στην καμπάνια της Stella McCartney

Δείτε το σουρεαλιστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια το supermodel

H Kate Moss είναι το νέο πρόσωπο της Stella McCartney, για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2014, και πρωταγωνιστεί σε ένα short film ονόματι «Kate Dreams», το οποίο υπογράφουν οι Mert Alas και Marcus Piggott.

«Η Kate είναι η επιτομή της γυναίκας Stella McCartney και θέλησα να αιχμαλωτίσω τα όνειρά της αλλά και τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια», εξήγησε η McCartney, η οποία συνεργάζεται με το μοντέλο για έβδομη φορά, «Θέλησα να δραπετεύσω, σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον, αυτή τη σεζόν, και ο ρόλος της μόδας είναι να μας κάνει να ονειρευόμαστε κάποιες φορές», είπε.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι ένα short film που ξεκινάει με την Moss στο κρεβάτι, να δηλώνει «κάποιες φορές είμαστε όλοι ηλιοτρόπια», και στη συνέχεια να φωνάζει το όνομα της σχεδιάστριας. Το film είναι ξεχωριστό αφού, εκτός από την αισθητική του, και τις πανέμορφες δημιουργίες της McCartney, είναι από τις λίγες φορές που ακούμε την Moss να μιλάει. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας είναι επίσης πανέμορφες, με το supermodel στα καλύτερά του.

Διαβάστε ακόμα:

Lottie Moss: Η μικρή αδερφή της Kate, φωτογραφίζεται για τα Calvin Klein Jeans
To t- shirt με την αμφιλεγόμενη ατάκα της Kate Moss που προκάλεσε αντιδράσεις (photo)