Είναι ο Justin Bieber το νέο πρόσωπο του Calvin Klein;

Είναι ο Justin Bieber το νέο πρόσωπο του Calvin Klein;

Οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων του brand

Με τον κόσμο της μόδας να είναι σε διακοπές, τις τελευταίες μέρες οι φήμες για επερχόμενες συνεργασίες και projects δίνουν και παίρνουν. Στα πλαίσια αυτών, και το δημοσίευμα που διαβάσαμε, μέσα στην εβδομάδα, και θέλει τον Justin Bieber να είναι το νέο πρόσωπο της σειράς εσωρούχων του Calvin Klein.

Όπως ανέφερε η DailyMail, πηγή από τον αμερικανικό οίκο παραδέχτηκε ότι «ο Justin φωτογραφήθηκε για τα Calvin Klein και ελπίζουμε ότι οι φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν αργότερα, μέσα στη χρονιά». Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο έφηβος σταρ πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες φοράει τα CK εσώρουχά του, η εξέλιξη σε μία πιο σαφή συνεργασία δεν θα μας κάνει εντύπωση.

Από την επίσημη πλευρά του αμερικανικού οίκου, πάντως, δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση της φήμης η οποία, εφόσον ισχύει, θα σημαίνει ότι ο Bieber θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια, στο πλευρό της Lara Stone, αλλά και θα ακολουθήσει τα βήματα του Marky Mark, στην iconic φωτογράφηση για την lingerie σειρά του οίκου, στο πλευρό της Kate Moss, την δεκαετία του '90.

Διαβάστε ακόμα:
Όχι, και ετσι! Σε ποιον star ανήκει το πιο κιτς αυτοκίνητο της showbiz;
Αποκλείεται! Ποιος να το πίστευε πως o Justin Bieber κάνει παρέα με την...