Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για το Φθινόπωρο 2014

Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για το Φθινόπωρο 2014

Η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για το Φθινόπωρο 2014 έχει τίτλο "la víe en rõpe" και περιλαμβάνει τους "Hilfigers" να ταξιδεύουν στην Αμερικανική ύπαιθρο προσθέτοντας ένα twist στις περιπετειώδεις αναζητήσεις τους.

Το Tommy Hilfiger Group, το οποίο ανήκει εξ ολοκλήρου στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για το Φθινόπωρο 2014 με τίτλο La Vie en rõpe. Οι Hilfigers – η αγαπημένη all-American οικογένεια που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μάρκετινγκ του brand – κάνει ένα ταξίδι στη λίμνη Tahoe, όπου η Καλιφόρνια και η Νεβάδα συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα preppy outpost ωσότου η εκλεκτή ομάδα των χαρακτήρων να κατακτήσει την ύπαιθρο. Τραχιές αναφορές κάνουν την εμφάνισή τους σε: high-peak parkas, snowlines of shearling, blazers και bungee σχοινιά. Burnished sunset plaids εμφανίζονται σε shirtdresses, δερμάτινα jackets και μπότες. Μαζί τους –σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης- ένας σκύλος Αγίου Βερνάρδου.

«Αυτή τη σεζόν οι Hilfigers επιστρέφουν πιο περιπετειώδεις από ποτέ», δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Στη Φθινοπωρινή μας κολεξιόν για το 2014 αναβαθμίζουμε παραδοσιακά στοιχεία της πεζοπορίας στην ύπαιθρο και τα εντάσσουμε στη ζωή στην πόλη. Αυτή η συλλογή διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα από ορειβατικές αναφορές και παραδοσιακά καρό τα οποία αναπτύσσονται σε συνεργασία με την εμβληματική Βρετανική εταιρεία μαλλιού Abraham Moon. Η συλλογή ταιριάζει για εμφανίσεις από ένα σαλέ στο Άσπεν έως τους δρόμους της Νέας Υόρκης».

Η Hilfigers καμπάνια αποτελεί την απόλυτη προσωποποίηση της preppy κληρονομιάς και του ασεβούς πνεύματος του Tommy Hilfiger brand. Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, με styling από τον Karl Templer, σε δημιουργική σκηνοθεσία του Trey Laird του Laird + Partners.

«Η καμπάνια The Hilfigers συνεχίζει να έχει παγκόσμια απήχηση και να ξεχωρίζει σε μια όλο και περισσότερο κορεσμένη παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο Avery Baker, Chief Marketing Officer του Ομίλου Tommy Hilfiger. «Η καμπάνια μας αγκαλιάζει τις ολοένα και πιο θολές γραμμές μεταξύ των παραδοσιακών διαφημιστικών έντυπων και της ψηφιακής επικοινωνίας. Η συνέχεια του concept των The Hilfigers μας επιτρέπει να εξελίσσουμε αποτελεσματικά κάθε σεζόν τη σχέση μας με τους καταναλωτές, διευρύνοντας την παγκόσμια αναγνώριση του καταναλωτή και διασφαλίζοντας τη συνέπεια σε όλα τα σημεία επαφής της μάρκας από την έντυπη και την ψηφιακή επικοινωνία έως τα σημεία πώλησης».

«Οι περιπέτειες της οικογένειας Hilfiger συνεχίζονται στην αμερικανική ύπαιθρο", δηλώνει ο Trey Laird. «Είναι πάντα συναρπαστικό να διηγείσαι νέες ιστορίες της οικογένειας Hilfiger. Ο συνδυασμός του τραχέος και του εκλεπτυσμένου, δεν αποτελεί εξαίρεση!».

Φωτογραφημένη στη λίμνη Tahoe, με hair styling του Malcolm Edwards και μακιγιάζ από τον Mark Carrasquillo, η καμπάνια περιλαμβάνει ένα παρόμοιο cast των εκλεκτών χαρακτήρων από τις παρελθούσες καμπάνιες: Arthur Kulkov, Julia Hafstrom, Bernard Fouquet, RJ King, Marlon Teixeira, και Luke Willett. Το περιπετειώδες πνεύμα της συλλογής Fall 2014 έρχεται μέσα απο μια ομάδα νέων χαρακτήρων, που ενσαρκώνουν την preppy κληρονομιά και την πνευματώδη στάση της μάρκας Tommy Hilfiger. Νέες προσθήκες στην οικογένεια περιλαμβάνουν οι: Malaika Firth, Ophelie Guillermand, Lexi Boling, Emma Balfour, RJ Rogenski, Conrad Bromfield, Abiah Hostvedt, και ένας σκύλος Αγίου Βερνάρδου με το όνομα Buck.

Για να συμπληρώσει περαιτέρω την la víe en rõpe αισθητική της καμπάνιας, ο Tommy Hilfiger εισάγει μια νέα σχεδιαστική αντίληψη με ορειχάλκινο λογότυπο. Το "φθαρμένο» ορειχάλκινο φινίρισμα δίνει μια κομψή, σοφιστικέ εικόνα στο λογότυπο Tommy Hilfiger και στην κλασική κόκκινη, λευκή και μπλε χρωματική του παλέτα. Το δημιουργικό του νέου λογοτύπου θα εμφανιστεί στην καμπάνια Φθινόπωρο 2014 και όλα τα συναφή υλικά, από τις in-store σημάνσεις στα καταστήματα έως και την διαφημιστική καμπάνια.