«Συμφώνησα να περπατήσω γυμνή στο catwalk γιατί ήμουν μεθυσμένη»: Ποιο μοντέλο το δήλωσε;

«Συμφώνησα να περπατήσω γυμνή στο catwalk γιατί ήμουν μεθυσμένη»: Ποιο μοντέλο το δήλωσε;

Εδώ που τα λέμε, πώς να πεις όχι στον Marc Jacobs;

Όταν ο Marc Jacobs σου ζητάει να περπατήσεις γυμνή στο catwalk, για το τελευταίο του show στον Louis Vuitton, είναι δύσκολο να πεις όχι. Ειδικά αν έχεις πιεί λίγο παραπάνω, όπως παραδέχτηκε ότι είχε κάνει η Edie Campbell, όταν συμφώνησε να το κάνει.

«Είχα πιει αρκετά μοχίτο μέχρι να μου το ζητήσει, οπότε θα συμφωνούσα να κάνω το οτιδήποτε», παραδέχτηκε το γνωστό μοντέλο στην Daily Telegraph και συνέχισε «Μου είπαν "Τέλεια! Έλα αύριο από το studio για να κάνεις fitting στο string με τις διακοσμητικές πέτρες!"».

edie mesa

Το look, βέβαια, του μοντέλου, στην πασαρέλα του παρισινού οίκου δεν αποτελούνταν μόνο από το εν λόγω string, αφού χρειάστηκαν 7 ώρες body painting και ένα τεράστιο headpiece. Όπως αποκάλυψε η Campbell, η προετοιμασία ήταν αρκετά κουραστική.

«Ένιωθα εξαντλημένη- τις τελευταίες τρεις μέρες είχα κοιμηθεί συνολικά έξι ώρες, και δεν μπορούσα να καθίσω καθόλου, όση ώρα έκαναν το body painting. Ο τύπος που το έκανε, έχασε το σχέδιο και έγραφε όλες τις λέξεις λάθος, με αποτέλεσμα να το σκουπίζουν και να ξαναρχίζουν από την αρχή. Μέχρι να τελειώσουμε, με κρατούσαν δύο βοηθοί για να μην πέσω. Ήταν απίστευτα κουραστικό», θυμήθηκε το μοντέλο. Το αποτέλεσμα, βέβαια, την δικαίωσε, αφού το τελευταίο show του ταλαντούχου Αμερικανού για τον οίκο σχεδιαστή αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς.

Διαβάστε ακόμα:
Δεν θα πιστέψετε ποιου πασίγνωστου σταρ ο γιος είναι το νέο μοντέλο του Tom Ford
Lottie Moss: Η μικρή αδερφή της Kate, φωτογραφίζεται για τα Calvin Klein Jeans