Kendall Jenner: Πώς νιώθει μία Kardashian στον κόσμο της μόδας;

Kendall Jenner: Πώς νιώθει μία Kardashian στον κόσμο της μόδας;

Τα πράγματα ίσως να μην είναι όσο εύκολα φαντάζεστε

Μιλώντας στο περιοδικό Love, η μικρή αδερφή Kardashian, Kendall Jenner, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εύκολο να μπει στον χώρο του modeling, εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας που έχει, και την οφείλει στο reality show με θέμα την οικογένειά της.

«Σκεφτόμουν ότι θέλω να κάνω modeling για high fashion labels, και ότι θέλω να με πάρουν στα σοβαρά. Ο κόσμος πιστεύει ότι η επιτυχία ήρθε, χωρίς να προσπαθήσω. Αλλά δεν έγινε έτσι. Όλα όσα είχα, λειτούργησαν ανασταλτικά. Έπρεπε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να φτάσω εκεί που ήθελα, γιατί κανένας δεν με έπαιρνε στα σοβαρά σαν μοντέλο, αφού ήμουν στην τηλεόραση. Πήγαινα σε castings και κάποιοι δεν έβλεπαν τι μπορούσα να κάνω, εξαιτίας της τηλεοπτικής εκπομπής. Αλλά ήταν υπέροχα όταν κάποιοι δεν με αναγνώριζαν. Σκεφτόμουν "Σας ευχαριστώ πολύ. Σάς παρακαλώ, μην με αναγνωρίσετε"», είπε η 18χρονη που, πλέον, συνεργάζεται με οίκους, όπως οι Chanel και Givenchy.

Στο περιοδικό μίλησε και η Kim Kardashian για την μικρή της αδερφή, δηλώνοντας «πολύ περήφανη» γι' αυτήν. «Έπρεπε να δουλέψει σκληρότερα για να κατακτήσει τον σεβασμό, και να αγωνιστεί για να δουν οι άνθρωποι της βιομηχανίας ότι το παίρνει στα σοβαρά. Ο Marc Jacobs της έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία και της φέρθηκε σαν να ήταν οποιοδήποτε μοντέλο του. Την πίστεψε και της άνοιξε μία πόρτα. Ακολούθησαν ο Riccardo και ο Karl και η ίδια απέδειξε ότι το έχει. Η σκληρή δουλειά της έφερε αποτελέσματα και με έχει κάνει περήφανη», είπε η μεσαία αδερφή Kardashian.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιον διάσημο έχει βάλει στόχο και φλερτάρει η Kendall Jenner;
Ξεχάστε τη γλυκιά Kim: Αυτή τη φορά θα βγάλει το μαλλί της Kendall τρίχα τρίχα