«Οι άνθρωποι της fashion industry δεν ενδιαφέρονται για τον Kanye West»: Ποια το είπε;

«Οι άνθρωποι της fashion industry δεν ενδιαφέρονται για τον Kanye West»: Ποια το είπε;

Βαριά κουβέντα ξεστόμισες

Μία νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει στην showbiz, με πρωταγωνιστές τον Kanye West και την διάσημη δημοσιοσχετίστρια και πρωταγωνίστρια αμερικανικών reality shows.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που να δουλεύει πραγματικά στην fashion industry και να ενδιαφέρεται για τον Kanye West. Τον έχουν χ*****ο», δήλωσε η Kelly Cutrone σε συνέντευξή της στην New York Daily News. Η σιδηρά κυρία των PR δεν εντυπωσιάζεται ούτε από την γκαρνταρόμπα του West, που είναι γεμάτη κομμάτια του οίκου Givenchy. «Υπάρχει μία ταινία που λέγεται "Breakfast at Tiffany's". Ο Givenchy είναι ένας αξιόλογος οίκος, αλλά είναι, πλέον, πρωτοπόρος; Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό οίκο ηλικίας ενός εκατομμυρίου χρόνων», είπε.

cutrone

«Πιστεύετε ότι ο Hamish Bowles ξυπνάει κάθε πρωί, παίρνει τηλέφωνο τον André Leon Talley και του ρωτάει "Είδες το παντελόνι που φόρεσε χθες ο Kanye στο SNL;". Δεν νομίζω», είπε, ακόμα, η Cutrone, μη διστάζοντας να μιλήσει και για την σύζυγο του West, Kim Kardashian. «Οι περισσότεροι άνθρωποι που βλέπουν το show των Kardashians δεν μπορούν να αγοράσουν δημιουργίες του Givenchy. Δεν θέλω να γίνω κακιά. Ποιοι επωφελούνται από αυτό; Οι άνθρωποι που πουλάνε μαϊμούδες; Κατά πάσα πιθανότητα, αλλά αυτοί δεν ανήκουν στον κόσμο της μόδας». Όσο κι αν συμφωνούμε με την Cutrone, να σχολιάσουμε ότι πάλι καλά που δεν ήθελε να γίνει κακιά.

Διαβάστε ακόμα:
Η μικρή North West στην πρώτη της solo fashion φωτογράφηση (ΦΩΤΟ)
Oικογένεια Kardashian: Ποια πέταξε κατάμουτρα τα λεφτά της σε σερβιτόρα και γιατί;