Η Kelly Osbourne λανσάρει την δική της σειρά ρούχων

Η Kelly Osbourne λανσάρει την δική της σειρά ρούχων

Η εκκεντρική celebrity αποφάσισε να περάσει στον κόσμο του fashion design

Οι followers της Kelly Osbourne στο Twitter θα έχουν, εδώ και μερικές μέρες, παρατηρήσει ότι η νεαρή celebrity αναφέρεται, συχνά, στο τελευταίο της project, ονόματι «Stories by Kelly Osbourne». Όπως αποκάλυψε η ίδια, το project δεν είναι άλλο από την προσωπική της fashion σειρά, που αποτελείται από 13 κομμάτια.

Η σειρά που θα πωλείται στο e- shop, HSN, αποτελείται από κομμάτια στην αισθητική της διάσημης τηλεπερσόνας- μεταξύ των οποίων και ένα playsuit με print την βρετανική σημαία, pencil φούστες, statement φούτερ και πουά, ολόσωμες φόρμες. Τα Stories θα κυκλοφορήσουν σε μεγέθη 0 έως 24. «Είναι άδικο που η Αμερική έχει την ψευδαίσθηση ότι το 14 είναι το συνηθέστερο μέγεθος ρούχων, μόνο επειδή είναι το μεγαλύτερο νούμερο στο οποίο κυκλοφορούν τα ρούχα των περισσότερων σχεδιαστών», ανέφερε η Osbourne στο WWD.

Το όνομα της σειράς, δεν είναι τυχαίο, αφού η εξιστόρηση είναι η φιλοσοφία πίσω από την δημιουργία της. «Πιστεύω ότι κάθε φορά που φοράς κάτι, έχεις μία ιστορία να πεις σχετικά με αυτό- που το έχεις ξαναφορέσει, αν έχεις καλές ή κακές αναμνήσεις. Αυτό το συνειδητοποίησα όταν έψαχνα την ντουλάπα μου και σκεφτόμουν "Αυτά τα παπούτσια τα φορούσα στη σκηνή κάθε μέρα, όταν ήμουν στον Σικάγο", ή "φόρεσα αυτό το φόρεμα στην κηδεία του φίλου μου". Υπάρχουν τόσες πολλές, συναισθηματικές σκέψεις», είπε και συνέχισε για τις βλέψεις της στον χώρο της μόδας, «η αποστολή μου δεν είναι να γίνω η νούμερο ένα fashion designer στον κόσμο. Δεν προσπαθώ να αλλάξω την ιστορία ή να δημιουργήσω κάτι που δεν το έχουν σκεφτεί άλλοι στο παρελθόν. Προσπαθώ μόνο να κάνω την μόδα προσιτή και να προτείνω καλής ποιότητας βασικά κομμάτια, που θα απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες».

Διαβάστε ακόμα:
Rihanna: Ετοιμάζει την δική της fashion αυτοκρατορία;
«Συγνώμη μαμά και μπαμπά»! Διάσημη κόρη χτύπησε τατουάζ στο ξυρισμένο κεφάλι της