Επιτέλους: H Kate Hudson δίνει στις γυναίκες αυτό που πραγματικά θέλουν

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους: H Kate Hudson δίνει στις γυναίκες αυτό που πραγματικά θέλουν

To ζητούσαμε καιρό και επιτέλους κάποιος μας σκέφτηκε κι εμάς

Πόσες φορές δεν έχετε κινήσει για το γυμναστήριο ή για τρέξιμο, κοιτάζεστε στον καθρέφτη και... απογοητεύεστε; Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε εμφάνιση και αναλογίες, αυτές είναι μοναδικές και ξεχωριστές για την καθεμία, αλλά στα αθλητικά σας ρούχα, τα οποία όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μοιάζουν με καμιάς από τις διάσημες κυρίες που βλέπετε στα περιοδικά.

Γιατί λοιπόν θα πρέπει να στερείστε κομψότητας και θηλυκότητας την ώρα που γυμνάζεστε; Αφήστε τις ξεχειλωμένες φόρμες και τα φαρδιά T-shirts για τους άντρες, και εμπιστευτείτε την Kate Hudson η οποία δεν μας απογοητεύει ποτέ!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να μεταπηδήσει σε έναν άλλο επαγγελματικό κλάδο, αυτόν της αθλητικής ένδυσης και δη της γυναικείας. Είναι συνιδρύτρια του Fabletics.co.uk από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε ρούχα για το γυμναστήριο και γενικότερα τις ώρες της άσκησής σας, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που έχετε συνηθίσει.

Η star και style icon λοιπόν, όπως δήλωσε, ήθελε να φτιάξει κάτι το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και κυρίως στη θέλησή της να είναι κομψή και σέξι ακόμη και την ώρα που γυμνάζεται. Και για να σας προλάβουμε, το Fabletics δεν είναι απλά ένα site που πουλάει ρούχα, αλλά μέσω ενός ερωτηματολογίου που κάθε πιθανός αγοραστής καλείται να απαντήσει, οι ειδικοί είναι σε θέση να προτείνουν το άθλημα που ταιριάζει στο χαρακτήρα του εκάστοτε, το στυλ των ρούχων ακόμη και τα ιδανικά για τον κάθε διαφορετικό σωματότυπο.

Έχουμε την εντύπωση ότι μόλις σας συστήσαμε τη νέα σας μανία!

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο iconic fashion καμπάνιες όλων των εποχών