Η Anna Wintour παίρνει επίδομα... ένδυσης: Διαβάστε το αστρονομικό ποσό και γίνετε έξαλλοι

Γωγώ Φούντα
Η Anna Wintour παίρνει επίδομα... ένδυσης: Διαβάστε το αστρονομικό ποσό και γίνετε έξαλλοι

Μασούρι θα τα κάνει;

Το να είσαι η Anna Wintour, δηλαδή η διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, σημαίνει, εκτός φυσικά από το ότι τα χρήματα που παίρνεις είναι πολλά, ότι είσαι διάσημη, περιζήτητη και κυρίως έχεις οτιδήποτε κι αν θελήσεις. Και γιατί όχι, μιας και εκτός του ότι έχεις το budget για να το αποκτήσεις, όλοι οι μεγάλοι οίκοι σου κάνουν δώρα με το κιλό, μιας και δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση γι' αυτούς από το να φοράς τις δημιουργίες τους.

Κι όμως κυρίες και κύριοι, η Anna Wintour, λες και δεν της έφταναν όλα αυτά, έχει καταφέρει να... παίρνει επίδομα ένδυσης περίπου 200.000 δολάρια ετησίως, προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες ένδυσής της. Το παράδοξο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι ότι η σιδηρά κυρία της μόδας έχει συμπεριφορά ντίβας, αλλά ότι παρόλο που τα χρήματά της για ρούχα είναι αμέτρητα, εκείνη προτιμά να τα... ανακυκλώνει!

Ναι καλά διαβάσατε. Η Anna, λοιπόν, παθαίνει εμμονές με συγκεκριμένα κομμάτια, τα οποία απλά αγοράζει σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις προκειμένου να ταιριάζουν με το δέρμα της την κάθε εποχή. Θέλετε και κάτι ακόμα πιο παράδοξο; Αφού όλοι οι διάσημοι οίκοι της κάνουν δώρα, το επίδομα τι ακριβώς το κάνει;

Διαβάστε ακόμη:

Τα παιδιά των celebrities κάνουν καριέρα στο modeling

Προκλητικό & μυστηριώδες:Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kate Moss υπόσχεται να σας καθηλώσει