«Κάποιες δεν έχουν τα κατάλληλα πόδια, ούτε την ηλικία για να φοράνε μίνι»- Ποια το είπε;

«Κάποιες δεν έχουν τα κατάλληλα πόδια, ούτε την ηλικία για να φοράνε μίνι»- Ποια το είπε;

Η συνέντευξη της σχεδιάστριας που θα συζητηθεί

«Απαίσιες», «κακόγουστες» και «πραγματικά, κακοντυμένες», είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η διάσημη σχεδιάστρια για τις εμφανίσεις των γυναικών στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ενόψει τοης παρουσίασης της συλλογής της, στην εβδομάδα μόδας του Μεγάλου Μήλου, την επόμενη Δευτέρα, η Carolina Herrera μίλησε για το στυλ των γυναικών στην πόλη της, στο περιοδικό Haute Living.

herrera mesa

«Αν κοιτάξετε τους ανθρώπους που περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης αυτή τη στιγμή, θα δείτε ότι είναι απαίσια ντυμένοι. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κακοντυμένους ανθρώπους στη ζωή μου! Είναι απίστευτες οι εμφανίσεις τους. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά είναι πραγματικά κακό. Σήμερα το πρωί, που είχα κολλήσει στην κίνηση, κοιτούσα τον κόσμο στους δρόμους και σκεφτόμουν "τι συμβαίνει εδώ;". Όλοι φοράνε τα λάθος ρούχα», είπε.

Μάλιστα, η θρυλική σχεδιάστρια αναφέρθηκε και σε ένα, συγκεκριμένο, fashion item το οποίο είναι απολύτως αντίθετο στην αισθητική της: τα cropped tops. «Όταν είσαι πολύ νέα και έχεις υπέροχο σώμα, μπορείς να το φορέσεις. Αλλά, όποτε τα βλέπω φορεμένα είναι, συνήθως, στην λάθος γυναίκα. Πρέπει να ντύνεσαι έτσι, ώστε να κολακεύεις το σώμα σου. Δεν πρέπει να ντύνεσαι μόνο όπως προστάζει η μόδα- επειδή λέει, ότι πρέπει να φοράς μίνι. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τα πόδια- ούτε την κατάλληλη ηλικία γι' αυτό», δήλωσε η Herrera.

Διαβάστε ακόμα:
Η Carolina Herrera.... σερφάρει!
Η Carolina Herrera μιλάει για τη σημασία του λευκού πουκάμισου στο προσωπικό στυλ