Θέλετε να νιώθετε άνετες και sexy όλη μέρα; Οι συλλογές της Eberjey θα σας ενθουσιάσουν!

Θέλετε να νιώθετε άνετες και sexy όλη μέρα; Οι συλλογές της Eberjey θα σας ενθουσιάσουν!

Δείτε την τέλεια συλλογή

Θέλετε να είσαστε sexy και άνετες όλη μέρα; Tα εσώρουχα Eberjey θα γίνει η νέα αγαπημένη σας εμμονή. Πάμε να δούμε παρακάτω τις συλλογές:

Amaya
Φανταστείτε την αίσθηση μιας ρομαντικής δαντέλας, τόσο απαλής που μετά βίας θα την αισθάνεστε, να τυλίγει το κορμί σας. Αυτή είναι η γλυκιά και όμορφη συλλογή "Amaya" της Eberjey. Είναι ένα πολύτιμο δώρο που θα θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας.


Colette
Ooh la la! Η ημιδιάφανη stretch δαντέλα με σχέδιo κυψέλης και εφαρμογή που κολακεύει τις καμπύλες του σώματος κάνουν την συλλογή "Colette" trés σέξυ, δεν συμφωνείτε; Ακριβώς ότι χρειάζεται για μια ειδική περίσταση και ταυτόχρονα ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Oui, oui!


Delirious
Η υπέροχη και απολαυστική συλλογή "Delirious", η πλέον αγαπημένη του fan club της Eberjey είναι βασικό συστατικό κάθε συρταριού εσωρούχων. Ιδανική επιλογή για τις νύχτες που ξεκουράζεστε και για τις νύχτες που ξενυχτάτε!


Pima Godess
Η συλλογή "Pima Godess" της Eberjey αναδεικνύει τον αισθησιασμό μέσα από την απλότητα και την άνεση. Εσώρουχα από stretch, κορυφαίας ποιότητας ύφασμα, φτιαγμένα με τρόπο που κολακεύουν όλους τους τύπους σώματος που θα ανταμείψουν την επιλογή σας.

Δείτε τα τέλεια σχέδια στην παραπάνω gallery!

Στην Ελλάδα θα τα βρούμε online στο www.palmers.gr και στα καταστήματα Palmers.