Τα μυστικά του γαλλικού στυλ: Μάθε να ντύνεσαι σαν... Παριζιάνα!

Τα μυστικά του γαλλικού στυλ: Μάθε να ντύνεσαι σαν... Παριζιάνα!

Πώς μπορείς να γίνεις... Παριζιάνα όπου κι αν είσαι; Η Caroline De Maigret σου δείχνει τα βήματα!

Γιατί λατρεύουμε τόσο πολύ τις Γαλλίδες και το στυλ τους; Η Caroline De Maigret σκέφτηκε και αποφάσισε να γράψει έναν οδηγό για το "Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν είσαι: Έρωτας, στυλ και κακές συνήθειες" και ο Karl Lagerfeld συμφωνεί μαζί της: "Δε χρειάζεται να είσαι Γαλλίδα για να είσαι Παριζιάνα". Το γαλλικό στυλ βγάζει προς τα έξω μια ανεπιτήδευτη κομψότητα που τώρα μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς εύκολα με τις παρακάτω συμβουλές της Caroline:

1. Τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου πρέπει να είναι: "Ένα τέλειο μπλουτζίν, sneakers, ένα large λευκό T-shirt και μαύρα stilettos", δήλωσε στο "The Cut".

2. Ένα μαύρο ανδρικό jacket, μπορεί να ταιριάξει με τα πάντα.

3. Δε χρειάζεται να έχεις άπειρα ρούχα στη ντουλάπα σου. Οι Γάλλοι είναι οκ με το να φοράς ακόμη και το ίδιο ρούχο κάθε μέρα, αρκεί να σου ταιριάζει σωστά.

alt-roitfeld2

(Emmanuelle Alt και Carine Roitfeld)

4. Η καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει; "Ντύσου σαν να πρόκειται να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου, οποτεδήποτε, οπουδήποτε".

5. Αποδέξου τις ατέλειές σου. Δεν μπορείς να είσαι τέλεια. Παίξε με αυτό που είσαι. Οι Γαλλίδες δεν είναι τέλειες - απλά έχουν μάθει να παίζουν με τις ατέλειές τους.

Δείτε στην παραπάνω gallery το στυλ της Caroline De Maigret, αλλά και διάσημων Γαλλίδων του χθες και του σήμερα που σημάδεψαν το γυναικείο ντύσιμο!

Διαβάστε ακόμα

Sneakers: Ήρθε το τέλος για τα ψηλοτάκουνα;

John Galliano: Το comeback του κακού παιδιού της μόδας

Anna Wintour: Η πιο ισχυρή γυναίκα της παγκόσμιας μόδας και η ιστορία της