Με 3 κομμάτια-κλειδιά μπορείς να μεταμορφώσεις το στυλ σου!

Με 3 κομμάτια-κλειδιά μπορείς να μεταμορφώσεις το στυλ σου!

Τα τρία key-pieces που θα αγοράσεις και θα φορέσεις παντού!

Δε χρειάζεται να ανανεώνεις κάθε χρόνο ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου, για να βρεις το προσωπικό σου στυλ. Άλλωστε, πολλές celebrities της διεθνούς showbiz, εμφανίζονται πολλές φορές με τα ίδια outfits. Ακόμη και η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και σιδηρά κυρία της μόδας, Anna Wintour, έχει ομολογήσει ότι δεν μπορεί να αποχωριστεί τα μπεζ strappy sandals του Manolo Blahnik που τη βολεύουν τόσο πολύ, γι' αυτό φορά διαρκώς αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 κομμάτια-κλειδιά με τα οποία θα αλλάξεις το στυλ σου εύκολα και γρήγορα;

1. Το biker jacket

Βρες το τέλειο biker jacket που ταιριάζει στο σωματότυπο και το στυλ σου. Πριν κάνεις έρευνα αγοράς για το jacket που θα διαλέξεις, σκέψου πρώτα ποια θα ήταν η απόχρωση που θα προτιμούσες και που θα μπορείς να συνδυάσεις με τα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

2. Το άψογα ραμμένο παντελόνι

Δερμάτινο ή υφασμάτινο, εμπριμέ ή μονόχρωμο, αλλά κατά προτίμηση σε φαρδιά γραμμή και με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, το παντελόνι αυτό θα μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, πάντα με τα σωστά αξεσουάρ.

3. Ένα άνετο εντυπωσιακό ζευγάρι γόβες

Ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα, μπορεί να κλέψει την παράσταση και να αναβαθμίσει ακόμη και το πιο casual ντύσιμο. Για κάθε επίσημη περίσταση, ένα μικρό μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι χρωματιστά ψηλοτάκουνα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Δείτε τις προτάσεις αγοράς του Queen.gr στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Sneakers: Ήρθε το τέλος για τα ψηλοτάκουνα;

10 blazers για να αντικαταστήσεις το κλασικό μαύρο σακάκι