Queen tips: Πέντε λόγοι που τα ρούχα σου δείχνουν φθηνά

Queen tips: Πέντε λόγοι που τα ρούχα σου δείχνουν φθηνά

Πώς γίνεται να ξοδεύετε λίγα χρήματα για το στυλ σας χωρίς να φαίνεται;

Ζηλεύετε το άνετο και cool στυλ των σταρ του Hollywood, αλλά δεν ξέρετε πώς να το προσαρμόσεις στο δικό σας στυλ και παρασύρεστε σε λάθος αγορές. Ξεχνάτε όμως κάτι πάρα πολύ βασικό: οι διάσημες αυτές κυρίες, σίγουρα δεν έχουν το ίδιο budget με εσάς. Πώς λοιπόν θα διαλέγετε ρούχα με σούπερ τιμές, χωρίς να φαίνονται φθηνά;

Οι απαντήσεις σας βρίσκονται όλες παρακάτω! Αν θέλετε το στυλ σας να αντανακλά τη λάμψη και την πολυτέλεια των stars, χωρίς όμως να αδειάζει το πορτοφόλι σας, μείνετε μακριά από τα πέντε παρακάτω πράγματα:

1. Δαντέλα

Ενώ η υψηλής ποιότητας δαντέλα φαίνεται τόσο chic στα φορέματα υψηλής ραπτικής, δεν ισχύει το ίδιο και για τα χαμηλής ποιότητας και τιμής ρούχα που υπάρχουν στα περισσότερα καταστήματα μεγάλων αλυσίδων ρούχων. Βέβαια υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όμως καλύτερα να αποφύγετε τέτοιου είδους αγορές και να προτιμήσετε κάτι πιο λιτό.

2. Πολλές ραφές

Οι σχεδιαστές μόδας διαλέγουν να κατασκευάζουν ρούχα με το συγκεκριμένο τρόπο, γιατί τους βοηθά να κρύψουν οποιεσδήποτε ατέλειες μπορεί να έχει το ρούχο τους. Αντίθετα, οι καθαρές γραμμές και τα προσαρμοσμένα στο σώμα σου ρούχα, δείχνουν καλύτερα πάνω σου και είναι πάντα πιο ξεχωριστά.

3. Πολύχρωμα prints

Τα prints, που είναι και από τις πιο hot τάσεις της μόδας φέτος, δεν είναι πάντα hot, αν δεν τα prints είναι προσαρμοσμένα στα σωστά χρώματα. Τα πιο minimal prints, είναι ασφαλέστερη επιλογή και μπορείς να τα συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

4. Πρόχειρα τελειώματα

Κάθε φορά που είστε έτοιμες να αγοράσετε ένα καινούριο ρούχο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα τελειώματά του. Κουμπιά που μπορεί να λείπουν, κλωστούλες που μπορεί να περισσεύουν και διάφορα ακόμη ελαττώματα, είναι τα τεστ από τα οποία πρέπει να περάσει ένα ρούχο πριν το αγοράσετε.

5. Πλεκτά σε σκούρα χρώματα

Μετά από μερικά πλυσίματα τα σκουρόχρωμα πλεκτά, αρχίζουν να ξεθωριάζουν και να ξεφτίζουν. Η διαφορά με τα ανοιχτόχρωμα, όπως τα γκρι, τα λευκά και τα παστέλ χρώματα, είναι ότι εάν τα προσέξεις στο πλύσιμο, η ποιότητά τους μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα

Fall Style: 10 τέλεια φθινοπωρινά κομμάτια κάτω από 50€

Πώς θα ντυθείς για να φαίνονται τα πόδια σου πιο λεπτά!

Sporty chic: Τα πιο εντυπωσιακά φούτερ της αγοράς