Βρεθήκαμε στο opening του πρώτου καταστήματος women'secret στην Ελλάδα!

Βρεθήκαμε στο opening του πρώτου καταστήματος women'secret στην Ελλάδα!

H women’secret, η ισπανική αλυσίδα εσωρούχων και homewear, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall!

Το women’secret είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο παγκόσμιο brand που προσφέρει μία μεγάλη συλλογή από γυναικεία εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι, μαγιό και αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα. Τα προϊόντα του είναι υψηλής ποιότητας με μοντέρνα και μοδάτα σχέδια, που κάνουν την καθημερινότητα μίας γυναίκας πιο όμορφη, άνετη και sexy.

Ένα brand που συνδυάζει prestige, θηλυκότητα και νεωτερικότητα σε προσιτές τιμές. Το women’secret είναι σχεδιασμένο για γυναίκες δυναμικές, θηλυκές, καινοτόμες, δραστήριες, αισθησιακές που για αυτές η ηλικία δεν παίζει ρόλο, όσο το να αισθάνονται όμορφες, άνετες και sexy.

Η συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2014/2015 περιλαμβάνει πρωτότυπα χρώματα και αναπάντεχους συνδυασμούς φυσικών υφασμάτων. Άνετα και θηλυκά ρούχα με έντονα contrast αναιρούν το μινιμαλισμό και ενισχύουν τη λεπτότητα της λεπτομέρειας. Ζεστά και απαλά υφάσματα, γεμάτα αισθησιασμό, εκπλήσσουν με μια έξτρα δόση χρώματος και υπόσχονται αυτό το φθινόπωρο και χειμώνα τον να τονίσουν τη θηλυκή σας πλευρά με μια νότα σοφιστικέ. Δείτε στην παραπάνω gallery φωτογραφίες από το χθεσινό event, αλλά και από τη συλλογή women'secret για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014/15!