Πώς θα συνδυάσεις το τζιν σου ανάλογα με την περίσταση;

Πώς θα συνδυάσεις το τζιν σου ανάλογα με την περίσταση;

Σου δίνουμε συμβουλές για το πώς θα φορέσεις το πιο βασικό κομμάτι της ντουλάπας σου, αλλά και προτάσεις αγοράς με τα καλύτερα jeans!

Το πιο αγαπημένο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι αναμφισβήτητα ένα τζιν παντελόνι. Είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της ντουλάπας σου και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κάθε πιθανό συνδυασμό, ενώ μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες, από τις πιο casual καθημερινές, μέχρι ακόμη και τις επίσημες βραδινές σου εμφανίσεις.

MAIN

Για τη φετινή σεζόν, όποιο τύπο τζιν και αν προτιμάς, θα σου προτείναμε για τις πρωινές εμφανίσεις σου να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν με ένα πουκάμισο, ένα σακάκι και ένα παλτό σε έντονο χρώμα, για ένα πιο ξεχωριστό look. Για τις βραδινές εμφανίσεις σου, διάλεξε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και συνδύασε το τζιν σου με ένα μονόχρωμο top, αλλά δώσε βάση στα αξεσουάρ: Ένα εντυπωσιακό earcuff και ένα ιδιαίτερο clutch bag θα κλέψουν την παράσταση. Αναρωτιέσαι πού θα βρεις ποικιλία jeans για να διαλέξεις; Το http://store.attrattivo.gr/, έχει τη λύση! Δες στην παραπάνω gallery 10 jeans για όλους τους σωματότυπους και όλα τα γούστα, αποκλειστικά από το attr@ttivo, για να είσαι κομψή σε όλες σου τις εμφανίσεις και φέτος το φθινόπωρο!