The Bag Issue: 30+1 τσάντες που θα λατρέψεις φέτος το χειμώνα!

The Bag Issue: 30+1 τσάντες που θα λατρέψεις φέτος το χειμώνα!

Οι καλύτερες της φετινής σεζόν που θα συνοδέψουν όλα σου τα outfits!

Το αξεσουάρ-φετίχ για τις περισσότερες γυναίκες του πλανήτη, έρχεται και φέτος να κλέψει τις καρδιές μας και να μπει σαν δώρο που θέλουμε, στο γράμμα που θα στείλουμε στον Άγιο Βασίλη. Μοντέρνα clutch-bags, backpacks που μας κάνουν να θέλουμε να επιστρέψουμε στο σχολείο, cross-body τσάντες που θα έχουμε μαζί μας όλο το χειμώνα, από το γραφείο μέχρι τα cocktails, σε ουδέτερα ή πιο bold χρώματα, με γούνινες λεπτομέρειες, ή από πολυτελές δέρμα, οι it-bags της σεζόν δεν βρίσκονται μόνο στις boutiques των ακριβότερων οίκων.

527de93d063c34a2ac8016bd036fe269

Η βασίλισσα του street style, Olivia Palermo, δείχνει πώς μια ξεχωριστή καθημερινή τσάντα, μπορεί να αναβαθμίσει ένα casual ντύσιμο.

Μαζί, φυσικά, με τις luxurious επιλογές που ονειρεύεται κάθε fashionista, υπάρχουν τσάντες που γίνονται το αντικείμενο του πόθου μας και είναι ταυτόχρονα προσιτές για κάθε budget. Το Queen.gr έψαξε και βρήκε για εσάς 30+1 τσάντες, για να κάνετε τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις σας, ή για να ολοκληρώσετε ένα casual chic look με το κατάλληλο αξεσουάρ. Θα τις βρείτε όλες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

To dress code του ραντεβού: Πώς θα τον εντυπωσιάσεις;

#fashion: Τι δημοσίευσαν οι celebrities στο Instagram αυτή την εβδομάδα;

6+1 ντουλάπες των celebrities που θα σας αφήσουν άφωνους!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/